онлайн казино Украины

У Чернігові буде як у Європі?

У Чернігові буде як у Європі?"При будь-яких метеоумовах місто має бути чистим", — наголосив Владислав Атрошенко.
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зобов’язав керівників комунальних підприємств вивчати передові європейські практики та використання новітніх технологій для забезпечення більш ефективних результатів роботи комунального господарства міста.
Про це йшлося на сьогоднішній робочій нараді щодо роботи міського комунального господарства у зимовий період, повідомили у відділі зв'язків з громадськістю міської ради.
У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств міста, та інформували про стан готовності міського комунального господарства до роботи в зимових умовах.
Міський голова акцентував увагу на необхідності налагодження чіткої системи роботи та координації спільних зусиль щодо роботи комунальних служб у екстремальних умовах, та висловив незадоволення з приводу підготовки комунального господарства
Було дане доручення протягом тижня, але не пізніше 25 грудня, розробити пропозиції щодо роботи міського штабу оперативного реагування та системи відповідних дій всіх структур у надзвичайних обставинах.

Добавлено: 17-12-2015, 10:00
0
0

Похожие публикации


Наверх