онлайн казино Украины

Держбюджет дотував місто аж на 93,3%

Держбюджет дотував місто аж на 93,3%За інформацією заступника міського голови – начальника фінансового управління міської ради В. Бистрова з державного бюджету до міського бюджету Чернігова надійшла дотація вирівнювання в обсязі 38,79 млн. грн., або 93,3 %, до бюджетних призначень звітного періоду. Обсяг отриманих з загального фонду Державного бюджету України субвенцій склав 67,5 млн. грн., або 100 % до призначень І кварталу поточного року.

Доведений розрахунковий показник Міністерства фінансів України на 3 місяці 2012 року за доходами, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів, виконано на 104,5 %.

Виконання міського бюджету за підсумками І кварталу поточного бюджетного періоду проти відповідного періоду минулого року без урахування субвенції з державного та обласного бюджетів збільшилось на 39,49 млн. грн., або на 32,8 %.

Міська рада також внесла ряд змін та доповнень до рішення міської ради від 28 грудня 2011 року «Про міський бюджет на 2012 рік», зокрема, на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям – 172,85 тис. грн., на оздоровлення дітей у дитячому оздоровчому закладі санаторного типу «Дружба» - 299 тис. грн.

Крім того, депутати схвалили питання щодо будівництва каналізаційної насосної станції по вул. Красносільського за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток територій.

З метою посилення ефективності та вдосконалення роботи комунальних підприємств, для більш раціональних витрат коштів з міського бюджету та відповідно до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства м. Чернігова на 2012-2014 роки, міська рада вирішила припинити діяльність комунальних підприємств «ЖЕК-2» та «ЖЕК-6» Чернігівської міської ради шляхом їх реорганізації через приєднання відповідно до комунального підприємства «Деснянське» та до комунального підприємства «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради.

З огляду на це вирішено створити комісію з припинення діяльності вказаних підприємств у порядку, встановленому чинним законодавством України в строк до 1 листопада 2012 року.

Міська рада розглянула земельні та інші питання порядку денного і завершила свою роботу.

  • 0
Добавлено: 1-06-2012, 20:11
0
584

Похожие публикации


Наверх