онлайн казино Украины

Комунальники готують сані літом?

Комунальники готують сані літом?За словами В. Кривенка, головними чинниками погіршення ситуації у галузі, що ведуть до підвищення аварійності, фізичного і морального старіння обладнання та споруд житлових будинків, водопровідних, каналізаційних та теплових мереж, а також, зниження рівня надійності та якості наданих послуг, є криза платежів та зростання цін на паливно-мастильні і будівельні матеріали, а також, невідповідність тарифів на житлово-комунальні послуги фактичним витратам підприємств на надання цих послуг.

Так, станом на 1 травня 2012 року заборгованість населення з усіх видів житлово-комунальних платежів становить понад 50,6 млн. грн. Ці обставини значно ускладнюють реалізацію організаційно-технічних заходів до роботи житлово-комунального господарства міста в зимових умовах 2012-2013 років.

Проте, попри всі труднощі, роботи щодо виконання всього комплексу заходів з підготовки житлово-комунального господарства до осінньо-зимового періоду, вже розпочато і ведуться відповідно до планів житлово-комунальних підприємств та організацій міста, запевнив В. Кривенко.

Виконком міської ради затвердив план заходів щодо підготовки житлового фонду, об’єктів житлово-комунального господарства і соціального сфери до роботи в зимовий період 2012-2013 років та склад міського оперативного штабу з питань підготовки і роботи господарського комплексу та соціальної інфраструктури в осінньо-зимовий період 2012-2013 років.

Міський голова Олександр Соколов зобов’язав керівників управлінь, відділів міської ради та підвідомчих їм підприємств і організацій надавати управлінню житлово-комунального господарства міської ради оперативну інформацію стосовно проведення підготовчих робіт до осінньо-зимових умов.

  • 0
Добавлено: 21-06-2012, 12:29
0
593

Похожие публикации


Наверх