онлайн казино Украины

Взимку водії снігоприбиральної техніки отримуватимуть до 7000 грн

Взимку водії снігоприбиральної техніки отримуватимуть до 7000 грнЧернігівський міський голова Владислав Атрошенко 18 грудня після екстреної наради щодо складних погодних умов зустрівся з колективом водіїв КП «АТП-2528», які працюють на снігоприбиральній техніці та чистять дороги міста від снігу.

Звертаючись до колективу, мер закликав водіїв максимально прикладати зусиль та праці, щоб місто постійно було прибране від снігу.

Водночас він запевнив, що взимку водії снігоприбиральної техніки отримуватимуть заробітну плату до 7000 грн.

«Зараз є проблема з маленькою зарплатою. Давайте домовимося, що ви зараз працюєте так, щоб місто було чисте. Почасову оплату ми прибираємо. Ви поміж собою спілкуєтесь і кажете, що вам краще працювати 3 години на тій ділянці, де ви можете справитися і все зробити за 1 годину. Це не підходить ні мені, ні вам, – сказав міський голова. – Вам потрібна більша заробітна плата, ви її отримаєте. Я даю тиждень терміну економістам, керівнику АТП-2528 для того, щоб вони змінили тарифну політику. Тобто ми перейдемо на відрядну оплату праці. Потрібно платити за чисте місто, а не за те, що ви їздили певний час. Зі своєї сторони я гарантую, що в зимовий період ви отримуватимете заробітну плату на рівні 7 тис грн».

Владислав Атрошенко 19 грудня на ранковій розширеній нараді із керівниками структурних підрозділів та керівниками комунальних підприємств звернувся до усіх власників автомобілів: у нічний час не залишати свої машини припаркованими на вулицях міста, тому що це заважає снігоприбиральній техніці виконувати свою роботу.

Також ввечері 19-го міський голова контролював прибирання міста особисто до опівночі.

Усі мешканці міста у разі необхідності з будь-яких питань можуть звертатися до міського кол-центру за тел. 0800-50-93-50 (цілодобово і безкоштовно).

  • 0
Добавлено: 21-12-2017, 08:52
0
766

Похожие публикации


Наверх