онлайн казино Украины

Зустріч з Ольгою Богомолець

Зустріч з Ольгою БогомолецьЗустріч з унікальною та цікавою жінкою Ольгою Богомолець відбудеться 18 грудня в Палаці дітей та юнацтва (проспект Перемоги 112, район 5 кутів) о 17.30.
Повідомляє Ірина Єременко, бухгалтер ЧОО Спілки жінок України.
“Хто така Ольга Богомолець?” - запитаєте Ви, — ось лише невеличка частина її захоплюючої історії життя.
О́льга Вади́мівна Богомо́лець — в першу чергу це Заслужений лікар України, доктор медичних наук, засновник і головний лікар Інституту дерматології та косметології доктора Богомолець, професор кафедри Дерматології та венерології Національного медичного університету ім. О. Богомольця. Авторка наукових праць у сфері лікування шкірних захворювань. Ольга Богомолець – нащадок славетної лікарської династії, правнучка світила української медицини та президента академії наук – Олександра Богомольця.
Це українська співачка, автор-виконавиця сучасних та старовинних українських романсів, пісень на вірші українських поетів та на власні вірші.
Вона великий благодійник і меценат.
В 2004 році розпочала організовувати виставки українських домашніх ікон, яких у її колекції налічується понад 5 000 екземплярів. Засновниця Музею української домашньої ікони "Душа України" в м. Радомишль Житомирської області. Група членів Ліги ділових і професійних жінок в травні 2012 року мала честь відвідати музей, познайомитись з Ольгою Богомолець і отримала незабутні враження.
А ще вона мама чотирьох дітей, красива й успішна жінка!
У програмі зустрічі:
- виконання пісень на вірші Л. Костенко, О. Теліги, В. Стуса, Є. Сверстюка та на власні
- розповідь про Музей української домашньої ікони
- питання, відповіді
Впевнені, що ця зустріч та спілкування з такою надзвичайно багатогранною людиною неодмінно залишать найкращі враження та емоції у Ваших серцях! Запрошуємо всіх бажаючих, просимо запросити своїх рідних і знайомих та будемо раді зустрічі!

Добавлено: 10-12-2012, 11:21
0
0

Похожие публикации


Наверх