онлайн казино Украины

Чернігівці, куди спрямувати премію Леха Валенси розміром 100 000 доларів?

Чернігівці, куди спрямувати премію Леха Валенси розміром 100 000 доларів?Громадське обговорення на тему: «Куди спрямувати премію Леха Валенси розміром 100 000 доларів?» відбудеться 14 листопада у Чернігові.
Повідомляє координатор дискусійного клубу "Експертна думка".
Місце проведення: дискусійний клуб «Експертна думка» (м. Чернігів, вул. Г. Полуботка, 6а).
Початок заходу: 17.00
29 вересня, у Ґданську, представникам Євромайдану вручили премію Інституту Леха Валенси за розвиток демократії та проєвропейських зусиль українського народу.
У складі делегації, які були присутні на церемонії вручення премії, — Київський міський голова Віталій Кличко, співачка та громадська активістка Руслана, міністр культури Євген Нищук, радник Президента Ольга Богомолець, журналістка і громадський діяч Тетяна Чорновол, Міністр молоді і спорту Дмитро Булатов, колишній комендант Майдану і екс-секретар РНБО Андрій Парубій, лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок.
Під час круглого столу, який відбувся в MAIDAN PREES 30 вересня, представники делегації оголосили початок громадських обговорень.
З метою уникнення непорозумінь, представники делегації взяли на себе функцію контролю за прозорістю процесу та відповідності запропонованих рішень до ідеї премії.
Координаторами процесу виступають MAIDAN PREES та Громадський Сектор Євромайдану.
Громадські обговорення також пройдуть у наступних містах: Львів, Харків, Одеса, Ужгород, Луцьк, Вінниця, Чернігів, Полтава, Херсон.
Регламент зустрічі:
17:00 – реєстрація ЗМІ
17:30 – 21:00 – сесія
Акредитація ЗМІ обов’язкова і проводиться за телефоном: 063 33 77 469 - Палькова Ольга

Добавлено: 7-11-2014, 12:17
0
0

Похожие публикации


Наверх