онлайн казино Украины

Семінар для сімейних лікарів і педіатрів відбувся у Чернігові

Семінар для сімейних лікарів і педіатрів відбувся у ЧерніговіРегіональний науково-практичний семінар для сімейних лікарів і педіатрів відбувся днями в Чернігові.

Про це повідомив його організатор Дмитро Лагодич.

"Сучасні підходи до діагностики та лікування найпоширеніших захворювань у дітей та підлітків - є чи не найголовнішим питанням на цьому етапі реформування в медичній системі", - прокоментував він.

Лікарі ознайомилися з актуальними темами: "Вітчизняна педіатрія: час змін та нововведень", "Сучасна діагностика, лікування та профілактика поширених інфекційних, та неінфекційних хвороб дитячого віку".

У семінарі взяли участь професори Національного медичного університету імені Богомольця, Національноі медичноі акадамеіі післядипломної освіти Шупини, Інституту педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук (НАМН) України.

Член-кореспондент НАМН Украіни, професор О.П. Волосовець прокоментував зміни у реформуванні медичної системи і виділив аспекти роботи сімейних лікарів та педіатрів.

Професор Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, С.П. Кривопустов, підкреслив безумовно важливий аспект сучасного підходу до антибіотикотерапіі хвороб органів дихання у дітей та проблеми антибіотикорезистентності.

У семінарі взяли участь і майбутні медичні працівники- студенти Чернігівського базового медичного коледжу Чернігівської обласної ради.

Учасники семінару мали змогу ознайомитися з сучасною медичною техникою компанії Omron, яку було представлено офіційним дистриб'ютором в Україні.

Слухачка сьомої школи журналістики при Чернігівському товаристві «Просвіта»

  • 0
Добавлено: 27-03-2018, 08:24
0
1 097

Похожие публикации


Наверх