онлайн казино Украины

Концерт барда Володимира Семенова. Анонс

Концерт барда Володимира Семенова. АнонсВідомий київський бард Володимир Семенов виступить у Чернігові 17 листопада (субота)на запрошення Чернігівського клубу авторської пісні і поезії "Трамонтана".

Повідомляє керівник клубу АПП "Трамонтана" Наталія Потапчик.

Концерт під назвою "В городе Чернигове колокола гудят..." відбудеться в приміщенні Арт-клубу (вул. Шевченка, 9).

Початок - о 16.00

Вхід вільний.

Довідка

Володимир Семенов - автор майже 200 пісень і кількох дисків, лауреат і член журі багатьох міжнародних фестивалів (Київ, Кишинів, Москва, Брест, Баку). Гастролював у США, Ізраїлі, Німеччині, Росії, Прибалтиці. Пісні В. Семенова в різні роки звучали в багатьох спектаклях кращих київських театрів.

У 1990-ті роки В. Семенов створив і вів на Українському радіо програму для школярів "Факультатив співаної поезії", упродовж п'яти років був автором-ведучим передачі "Доживемо до понеділка" на київському телеканалі "Гравіс", гостями якої були, зокрема, Тетяна і Сергій Нікітіни,Олександр Суханов, Вероніка Доліна, Олександр Городницький, інші російські класики жанру, а також відомі українські автори Борис Бурда, Віктор Байрак, Ігор Жук, Ольга Богомолець та багато-багато інших.

Зараз В. Семенов працює відповідальним секретарем наукового журналу "Зовнішні справи" Міністерства закордонних справ України і продовжує творчу діяльність - бере участь у концертах і фестивалях, грає в театрі "Колесо" на Андріївському узвозі.

Добавлено: 15-11-2012, 10:23
0
0

Похожие публикации


Наверх