онлайн казино Украины

Секрети педагогічної творчості

Секрети педагогічної творчості4 та 5 грудня у Чернігівському регіональному центрі Інституту обдарованої дитини, що діє на базі ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка відбулася низка цікавих заходів та зустрічей.
Повідомляє відділ профорієнтаційної роботи та зв’язків із громадськістю ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка.
У них взяли участь радник директора Інституту обдарованої дитини НАПН України, кандидат педагогічних наук, член-кореспондент НАПН України Анатолій Сологуб, в.о. ректора ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка, доктор історичних наук, професор Володимир Дятлов, директор регіонального центру, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки і методики початкового навчання Марина Коновальчук, учні, студенти та педагоги області.
Під час творчого вечора-зустрічі з Анатолієм Сологубом «Секрети педагогічної творчості» йшлося про роль та місце творчості у житті людини, звучали авторські вірші та пісні, кожен бажаючий міг продемонструвати свої здібності й таланти.
У рамках зустрічі з директорами та вчителями шкіл обласного центру відбувся майстер-клас «Креативна освіта старшокласників профільних класів з хімії та біології», презентовано діяльність Чернігівського регіонального центру Інституту обдарованої дитини НАПН України, обговорено перспективи співпраці освітян Чернігівщини та Інституту обдарованої дитини.
Учасники заходів висловили сподівання, що подібні зустрічі будуть регулярними і стануть своєрідним каталізатором в активізації роботи з обдарованою учнівською та студентською молоддю.

Добавлено: 7-12-2012, 01:10
0
0

Похожие публикации


Наверх