онлайн казино Украины

Мастхев в кожному домі: як обрати миючий пилосос

 

А давайте разом відправимо у минуле прибирання, яке виснажує? Адже сьогодні існують дива техніки, які здатні зробити з вашої оселі майже стерильне приміщення без дорогих миючих засобів і клінінгових компаній. Що це за прилади та як вони спростять ваше життя? Про це і розповімо далі.  

Миючий пилосос – бездоганна чистота текстилю

 

Спочатку розберемося з тим, для чого призначені пилососи миючі – з їх допомогою ви легко можете очистити будь-яке килимове покриття, матраци і дивани, сидіння автомобіля і взагалі будь-яку текстильну поверхню. Такий пилосос не просто прибере бруд, як його старші “родичі”, він здатен видаляти навіть застарілі плями. Тепер не потрібно звертатися по допомогу до хімчистки, в будь-який час ви легко очистите ваш килим чи диван від забруднень. 

 

Залежно від ваших потреб, ви можете обрати пристрій, який підходить і для сухого прибирання. А раптом плануєте більше використовувати пилосос в авто чи подалі від розеток, маєте змогу придбати пристрій на акумуляторі. 

 

Як він працює: під тиском пилосос розбризкує воду на поверхню, потім всмоктує її назад разом з брудом. В результаті видаляються жирні плями та інші забруднення і навіть неприємний запах. 

“З електрошваброю веселіше, прибирати вдвічі швидше. Електрошвабрааа”

 

Цей слоган популярної реклами ідеально описує цей пристрій для прибирання. Адже електрошвабра (або підлогомийна машина) одночасно прибирає все сміття і миє підлогу. Призначена вона для будь-якого твердого покриття – паркет, ламінат, лінолеум, вініл і плитка не встоять перед її “натиском”. 

 

Згідно з проведеними дослідженнями ця машина на 20% краще очищує поверхні за звичайні швабри чи ганчірки. А зусиль при цьому ви витрачатимете вдвічі менше. 

Електрошвабриі працюють на акумуляторі для більшої зручності. 

Пароочисник – не залишить бруду шансів

 

А так, щоб і підлога стала стерильною, і витяжку на кухні відмити та шви між плиткою на стіні? Тут на допомогу поспішає пароочисник для дому – універсальна “зброя” проти мікробів. Ці чудо-гаджети здатні за лічені хвилини перетворити ваш дім на оазис чистоти. І все це без використання миючих засобів. 

 

Пароочисник знищує 99,99% бактерій завдяки високим температурам. Різні моделі пристроїв мають різноманітні насадки для прибирання підлоги, варильних поверхонь, дверей столів тощо. Є моделі з паровою праскою у комплекті, яка полегшує процес прасування. Чи не справжній скарб для вашої оселі? 

 

Не має значення, чи ви вирішили озброїтись пароочищувачем для миття підлоги, додання блиску кухні та ванній, чи навіть для прасування – результат перевершить усі очікування. 

 

Який же пристрій купляти? Вирішувати тільки вам. Єдине, що можемо порадити – звернутися до найкращих – компанії Krcher Україна, яка вже багато років спеціалізується на виробництві техніки для прибирання. Між іншим, саме їхня техніка була залучена для очищення статуї Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро та Бранденбурзьких воріт. Круто ж, правда? 

 

Незалежно від того, яку саме техніку для прибирання ви для себе придивилися зараз, будьте певні – кожна з них полегшить ваше життя і зробить процес прибирання набагато комфортнішим і приємнішим. Навіть діти будуть в захваті від допомоги по дому з такими пристроями. 

  • 0
Добавлено: 11-03-2024, 19:16
0
55

Похожие публикации


Наверх