онлайн казино Украины

Ярмоленко: Важко грати, коли немає впевненості

Ярмоленко: Важко грати, коли немає впевненостіЛідер "Динамо" після матчу з "Порту" розповів, що відбувається з київським клубом.

"Думаєте, нам подобається програвати? Вже самим набридло це, скільки можна? У такі моменти потрібно, щоб у колективі всі один одного підтримували, тоді ми всі разом зможемо вибратися з цієї ситуації. Хотілося б попросити про підтримку і вболівальників, для нас вона дуже важлива. Часом, заходячи на форуми в Інтернеті просто соромно читати, що там пишуть нібито наші шанувальники. Може, після цих слів і мене будуть там "полоскати", нехай так і буде. Я лише хочу сказати, що справжній уболівальник не той, який підтримує команду тільки, коли вона перемагає. Бувають і важкі хвилини, в такий час для нас дуже важливо їх присутність і підтримка на трибунах стадіону під час матчу.

В фізичному плані ми добре себе почуваємо. Повторюся, просто важко грати, коли немає впевненості. Мені здається, варто нам виграти кілька матчів, як гра налагодиться", - вважає Андрій Ярмоленко.

Добавлено: 25-10-2012, 12:27
0
0

Похожие публикации


Наверх