онлайн казино Украины

Анчелотті: "Динамо" - досвідчений суперник, з ним буде нелегко

Анчелотті: "Динамо" - досвідчений суперник, з ним буде нелегко Передматчева прес-конференція головного тренера ПСЖ Карло Анчелотті.

"Майже всі гравці готові до матчу, і Тьяго Сілва в тому числі. Париж чекав цього турніру 8 років, і ми повинні радіти, що привезли Лігу чемпіонів в Париж. Всі готові і мотивовані", - сказав Карло Анчелотті.

"Ніякого особливого тиску ми не відчуваємо. Перед нами поставлена ​​конкретна мета вийти з групи, і попереду є шість матчів, щоб пройти далі. Думаю, команда викладеться на 200 відсотків для цього.

Що стосується кадрової ситуації, то у Мамаду Сахо невелика травма, яку він отримав у грі з Тулузою. Є ризик рецидиву, тому завтра він не вийде. Ван дер Віль також не зіграє, хоча тренувався сьогодні, і буде тренуватися завтра. Можливо, він зіграє проти "Бастії". Після гри з Тулузою я сказав, що, може бути, зміню склад. Головна зміна - це вихід Тьяго Сілви. На старті сезону немає особливої ​​потреби в ротації. Всі досить свіжі. Я не буду давати нікому відпочинку, навіть збірникам. Чотирьох днів відпочинку на старті сезону має бути достатньо всім.

Я сподіваюся, що ПСЖ пройде далі. У нас досвідчені гравці і тренер. Поки складно сказати, на що здатна команда в Лізі чемпіонів, думка має складатися від матчу до матчу. Багато чого, звичайно, залежить від першого матчу. "Динамо" Київ - досвідчений і складний суперник, з ним буде нелегко", - вважає наставник парижан.

"Сьогодні не можна сказати, що ПСЖ - фаворит Ліги чемпіонів. У нас величезне бажання виграти, але поки головна мета - просто вигравати матчі і вийти з групи. Перша гра - дуже важлива. Ми будемо грати проти команди з багатим досвідом у цьому турнірі, а це дуже важливо. Подивимося, що відбудеться завтра, ми постараємося показати найкращу свою гру. Потрібно рухатися крок за кроком. У нас важка група з сильними командами, тому ніхто зараз не може нічого сказати напевно", - розповів Карло Анчелотті.

Добавлено: 18-09-2012, 11:02
0
0

Похожие публикации


Наверх