онлайн казино Украины

Ігор Суркіс про проблеми Мілевського, патріотизм Ракицького, Шеву і...

Ігор Суркіс про проблеми Мілевського, патріотизм Ракицького, Шеву і... На святкуванні з нагоди 85-річчя "Динамо" президент клубу Ігор Суркіс розповів про своє бачення майбутнього київського клубу, про Блохіна, як тренера та ще багато цікавого...

Про кризу в “Динамо”

Немає команд, у яких би не було спадів. Потрібно продовжувати працювати і прагнути до кращого. Є орієнтири - потрібно рівнятися на ті команди, на тих футболістів, які були у минулому. Насамперед, філософія повинна бути побудована так - ті ж люди, які на сьогодні здорові і здатні працювати, але закінчили грати, повинні приносити славу київському “Динамо”. Не на словах критикувати, а саме приносити славу.

Тому що я, як президент клубу, можу забезпечити фінансуванням. А досвід, знання, як виховувати нашу молодь, щоб вони виходили на поле і бились так, як бились ветерани, хоч вони отримували порівняно із теперішніми футболістами копійки, то це, напевне, ми повинні робити усі разом. І ви журналісти, критикуючи, і часто правильно критикуючи, і ми всі разом, повинні прагнути до того, щоб команда піднялася на той рівень, який звикли бачити вболівальники. Принаймні не теперішні уболівальники, а уболівальники старшого покоління.

Про Шевченка

З Андрієм наші дорого розійшлися після того, як він обрав політику. Він обрав свій шлях. Зі мною Шевченко не радився, робити це йому чи ні.

Винні усі

Я дуже поважаю своїх футболістів. У тому, що футболісти не викладаються на полі на всі сто відсотків, є дуже багато складових. Це, напевне, насамперед і до мене питання, і до тренерського штабу. І коли команда виграє - носити їх на руках, а коли програє - вішати всіх собак на футболістів, вважаю, що це неправильно.

Про Блохіна

Київське “Динамо”, якщо не досягає максимальних цілей - це завжди провал. Якщо ми вийдемо в Лігу Європи то там будемо достойно представляти наш клуб.

Враховуючи те, що Олег Володимирович Блохін - людина з динамівським серцем, він підніме цю команду на новий якісний рівень і він, як ніхто інший, може донести до футболістів модель та філософію гри київського “Динамо”. Тоді ми будемо цій команді аплодувати, нехай навіть вона і буде досягати успіхів у Лізі Європи.

Про Лігу чемпіонів

Та це не означає, що на цьому закінчується футбол. Мине 7-8 місяців і ми станемо на порозі відбору нової Ліги чемпіонів. Та для цього нам потрібно посісти те місце, яке нам дозволить туди кваліфікуватися.

Про травмованих

Цілком можливо, що у грі з донецьким “Металургом” тих, хто не грав за збірну, ми також не побачимо. Я не можу сказати, що відновилися повністю Ярмоленко та Гусєв. Вчора був на тренуванні і з тих, що були травмовані, лише один Велозу тренуваввся.

Про Велозу

Мігель також не їхав у збірну, але ніхто його не звинуватив у відсутності патріотизму і в тому, що він навмисне пропустив гру. Так сталось, що до матчу із запорізьким “Металургом” у нього була температура, але лікарям вдалося поставити Велозу на ноги. Та після гри - 39,8, тому його повезли до лікарні.

Проблеми Мілевського та патріотизм Ракицького

Ми не повинні говорити про те, що якщо хтось не грає за збірну, то він не хоче за неї грати. Мілевський не грає, бо йому в собі потрібно розібратися. В своїх амбіціях, професіоналізмі.

А до інших у мене претензій немає, зокрема до того ж Ракицького, вони коли виходять за збірну - викладаються повністю.

Добавлено: 16-11-2012, 11:28
0
0

Похожие публикации


Наверх