онлайн казино Украины

Ярмоленко: Не можу сказати, що хотів забити саме так

Ярмоленко: Не можу сказати, що хотів забити саме такНападник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко в коментарі підбив підсумок вчорашнього матчу Ліги чемпіонів проти загребського "Динамо" (1:1).
“За таких погодних умов на перший план вийшли бійцівські якості. Потрібно було проявити характер і грати, незважаючи ні на що. Звичайно, не все вдавалося, але хлопці молодці - всі вони билися, старалися, грали на перемогу.

Що стосується забитого мною м'яча, то в тому епізоді я, звичайно, бив по воротах, але не можу сказати, що прагнув саме таким чином уразити ціль. Вийшло красиво. Однак хотілося просто забити гол, перемогти і з гарним настроєм піти у відпустку. На жаль, з останнім не склалося.

У нас виходило в ці півроку, але потрібно працювати, тренуватися, щоб у другій половині сезону у нас вже не було таких неприємностей, як ті, що відбувалися з нами останнім часом. А безпосередньо зараз усі думки - тільки про відпустку. Хочеться трохи відпочити, щоб з новими силами йти в бій за перемогами”, - розповів Ярмоленко.

Добавлено: 5-12-2012, 11:48
0
0

Похожие публикации


Наверх