онлайн казино Украины

Новини Lakers: Хто стане наступною голлівудською суперзіркою?


Всі зображення у статті: nba.com

Бути «обличчям» команди з невеликого міста це одне, але коли розмова заходить про «Los Angeles Lakers», одного чи, бодай, двох облич недостатньо, аби задовольнити зверхні очікування від володаря 17 чемпіонських титулів НБА.

Поточні угоди Леброна Джеймса та Ентоні Девіса розраховані до кінця сезону 2023-2024 років, й обидва мають право подовжити їх іще на рік. Якщо вони зголосяться і надалі вдягати форму фіолетово-золотого кольору, Джеймсу виповниться 40, а Девісу 32 роки. Попри молодість «Брови», схоже, що його організм не здатний залишатися здоровим, аби тягнути всю команду впродовж тривалого проміжку часу.

З історію «Lakers» ми знаємо, що цій команді надзвичайно щастить на суперзірок, адже в ній грали Джеррі Уест, Уілт Чемберлен, Карім Абдул-Джаббар, Меджик Джонсон, Шакіл О'Ніл та Кобі Браянт. Але після того, як Кобі закінчив кар'єру у 2016 році, у команді зовсім не було зірок. Авжеж, за цю команду грало декілька талановитих молодиків, які давали команді надію, але не було того, хто міг би повести команду і фанатів за собою, аж до появи Леброна у 2018 році. Але хто стане наступною голлівудською суперзіркою, коли «Король» повісить свої Nike на цвях?

ЗАСТАРІ


Кайрі Ірвінг



Попри бажання вийти з тіні Джеймса, коли вони грали вдвох у Клівленді, схоже, що колишні одноклубники нарешті закопали сокиру війни. Авжеж, 30-річний Ірвінг не дуже підходить на роль майбутньої зірки «Lakers», особливо з огляду на його непостійну гру впродовж останніх років, але він 7 разів брав участь у матчах «Усіх зірок» і його часто сватали до клубів західної конференції.

Бредлі Біл



Про «Lakers» і Біла вже давно ходять чутки і прогнози щодо його підписання, коли він стане вільним агентом, але вони так і залишаються чутками. З урахуванням поточної угоди з «Washington Wizards» до кінця сезону 2025-2026 років, а також права в Бредлі подовжити цю угоду ще на 1 рік і заробити 57 млн дол. США, логічно, що Біл у найближчому майбутньому не поспішатиме шукати інший клуб, особливо клуб, який має проблеми з обмеженнями на заробітні плати гравців. Водночас було би бажання – то й можливість знайдеться.

Яскраві, але не дуже


Трей Ян



Гра «Коштовного Трея» дуже показна, але двократний учасник матчу «Всіх зірок» уже перетворився на одного з топових бомбардирів та розігруючих ліги. Попри те, що його поточний відсоток реалізації кидків зараз є найнижчим із його найпершого року в лізі, кількість його очок за гру не менша за його середні показники за кар'єру, а іноді і вища. Ті, хто стежить за грою Янга, знають, що він любить увагу, а де до людей прикуто більше уваги, ніж у Голлівуді? З огляду на неодноразові суперечки Трея з тренерами та партнерами по команді, можливо, якщо він розпочне все спочатку, то його справи поліпшаться.

Ніколи не кажи ніколи


Джа Морент



Одні гравці ідеально вписуються у великі міста, але розігруючий із громади Далцелл (шт. Південна Кароліна) дуже гарно почувається на невеликому ринку Мемфіса. Але це не означає, що такий гравець, як Джа Морент, якого можна бачити чи не в кожній нарізці моментів дня, загубиться в команді на кшталт «Lakers», адже «LA», на відміну від Мемфіса, може запропонувати чимало способів заробити гроші за межами майданчика на додачу до основної угоди з командою. Морент пов'язаний із Мемфісом угодою ще на 3 роки, тому він навряд гратиме за інший клуб у найближчому майбутньому, особливо з огляду на поточний склад команди, який може поборотися за чемпіонство.

Зайон Уільямсон



Якщо подивитися на те, як Зайон Уільямсон виправдовує очікування, можна подумати, що він грає на великому ринку, а не на такому маленькому, як Новий Орлеан. Як і з Морентом, схоже, що ставлення Уільямсона до гри ідеально пасує організації з малого ринку, але його гра кричить «обов'язково стежте за мною по телеку». Перехід до команди з великого ринку допоможе йому вибудувати власний глобальний бренд. На момент завершення поточної угоди у 2024 році Уільямсону буде лише 24 роки, тому, якщо Девіс ще буде в «Lakers» і буде здоровим, їхній дует може домінувати в усій лізі.

Лука Дончич



Завдяки здатності залучати партнерів та творчо обходитися з м'ячем його називають сучасною версією Меджика Джонсона. Та й кидає краще за розігруючого із Зали слави, а це ще одна причина для того, аби Дончич замислився над тим, аби одягнути форму «Lakers». Марк К'юбан, авжеж, не віддасть Дончича без бою, але й Даллас не дуже приваблює вільних агентів, на відміну від Лос-Анджелеса.

Очевидний фаворит


Ентоні Едвардс



Ви, може, чули про це раніше. Зірка команди з малого ринку, яка прагне більшого. Одних може влаштовувати статус найбільшої риби в ставку, але інші, на кшталт поточних і колишніх зірок «Lakers» на кшталт Девіса, Джеймса, О'Ніла, Браянта і, навіть, Каріма Абдула-Джаббара, прагнуть бути частиною команди з великого ринку. Попри наявність окремої статті в угоді між «Timberwolves» і Едвардсом на сезон 2024-2025 років, якщо керівництву команди не пощастить, ніхто не здивується, якщо побачить Едвардса в новій команді на початку піку кар'єри. А з огляду на те, як він зіграв Керміта Уілтса в баскетбольній драмі Адама Сендлера «Дорога до НБА» (Hustle), Едвардс чудово почуватиметься в Голлівуді.

Деяким гравцям важко бути обличчям провідної спортивної професійної команди. На піці кар'єри в зірок баскетболу виникають найрізноманітніші труднощі, через які вони, на жаль, втрачають зірковий статус, на кшталт історії з пістолетом Ґілберта Арінаса чи ігроманії Майкла Джордана. Яка б зірка не з'явилася на небосхилі найближчим часом, керівництво і фанати «Lakers» вже активно обирають наступну суперзірку, яка б допомогла повісити 18-й чемпіонський стяг на арені.

  • 0
Добавлено: 24-02-2023, 10:55
0
208

Похожие публикации


Наверх