онлайн казино Украины

Підсумки головного бою вересня Олександр Усик - Ентоні Джошуа


Одним з головних спортивних подій вересня став боксерський поєдинок між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа. Зустріч проходила 25 вересня і зібрала біля екранів багатомільйонну аудиторію уболівальників більш ніж в 100 країнах. Та й сам поєдинок проходив на величезній футбольній арені лондонського "Тоттенхема", що теж додатково підкреслює його статус.

Букмекери, приймали ставки на цю подію. Багато експертів прогнозували перемогу Джошуа – він був фаваритом, але не виправдав їхні сподівання. Українець виграв рішенням суддів, причому воно було одноголосним. Так Олександр став володарем відразу 4 чемпіонських поясів в суперважкій вазі: WBA, WBO, IBF і IBO.

Двоє гравців з букмекерської контори заробили великі гроші, поставивши на перемогу Усика. Один з них зарядив на успіх українця 85 000 грн., а другий - 99 000 грн. Коефіцієнт на той момент складав 2,9 і 3,0, а виграші склали 247 000 і 297 000 грн. відповідно.
А ось ще двом бетторам з БК пощастило менше. Один з них програв 19 000 грн. на нічию, а другий програв 98 000 грн., поставивши на перемогу Джошуа. Для того, щоб не бути в ситуації цих гравців, рекомендуємо обрати експертні сайти з безкоштовними прогнозами на спорт з великим досвідом та проходимістю.

Розвиток подій по ходу поєдинку
Якщо говорити про хід зустрічі, то відзначимо, що перша половина протистояння пройшла приблизно в рівній боротьбі. Однак ближче до кінця зустрічі перевага Усика ставало все більш відчутним. Так, відправити Джошуа в нокдаун не вийшло, але Олександру вдалося нанести кілька точних ударів, що відзначили судді. Як підсумок, кожен з них віддав перемогу українському боксерові.

Говорячи про фактори, які допомогли Усіку завоювати відразу 4 чемпіонські титули, відзначимо:
1. Кращу фізичну готовність в порівнянні з опонентом. Було видно, що у фінальних раундах Олександр був ще сповнений енергії і здатний проводити атаки. Від Ентоні Джошуа ми їх практично не бачили.
2. Надійну роботу в захисті. Так, по ходу зустрічі Усик пропустив кілька ударів, але вони не були критичними. Тому він весь час впевнено тримався на ринзі і зміг завоювати довгоочікувану перемогу.
3. Уміння боксувати під тиском публіки. Очевидно, що практично всі фанати в Лондоні підтримували місцевого боксера. Незважаючи на це, Усик зумів вистояти і підтвердив свій клас.
Тепер фанатам залишається чекати на реванш для захисту титулів і дату проведення бою. Швидше за все, він відбудеться вже в 2022 році.

  • 0
Добавлено: 1-10-2021, 16:17
0
2 284

Похожие публикации


Наверх