онлайн казино Украины

Суркіс: Сподіваюся, в групі все буде спокійніше

Суркіс: Сподіваюся, в групі все буде спокійніше Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував вихід киян у груповий етап Ліги чемпіонів попри поразку від "Борусії" 1:2.

- Коли рахунок став 2:0, за 15 хвилин до кінця матчу, суперник мав перевагу і, звичайно, ми стали хвилюватися. Хоча й до цього розумів, що команда серйозна і їй втрачати нічого. Хоча, якби забив Браун у першому таймі, то все було б по-іншому. Слава Богу, що все закінчилося добре, ми в Лізі чемпіонів, з чим вітаю вболівальників. Сподіваюся, в групі все буде спокійніше. Щоб вболівальники не приносили із собою на стадіон валідол і корвалол, треба покращувати свою гру. Треба сміливіше грати при своїх уболівальниках.

- Три роки без Ліги чемпіонів. Наскільки це вплинуло на бюджет, репутацію команди?

- Я б говорив не про гроші, а про репутацію команди. Тільки через матчі Ліги чемпіонів, граючи з командами рівня "Борусії", можна говорити про рівень команди, тут можна рости. Подивимося, хто нам попадеться в групі. Ліга Європи - хороший турнір, але практика показує, що там є самовпевненість. Начебто всі команди "по зубах", йде недооцінка суперника. Я вважаю, ця осінь буде вдалою для нашої команди, якщо ми покращимо якість гри. Я не дарма повертаюся до цих інфарктних матчів. Навіть у 1999 році, коли ми в першому матчі програли "Спарті" 0:1, потім за дві хвилини до кінця матчу забив Шевченко, далі ми пройшли по пенальті, а потім і дійшли до півфіналу. Гра забувається, але факт є факт - ми потрапили в Лігу чемпіонів.

- Трансферна компанія "Динамо" вже завершена?

- Так, залишилося всього кілька днів. Звичайно, хотілося, щоб ті новачки, які прийшли в команду набрали необхідні кондиції. Хто не буде в збірній, зможе гарненько підготуватися до 17-го вересня, коли стартує груповий етап Ліги чемпіонів. Нам було дуже складно. Новачки так і не провели жодного повноцінного збору. Ми грали в жорсткому графіку і це відбилося на команді. Сьогодні всі хлопці тримали в голові матч з "Шахтарем", це буде ключова гра чемпіонату. На жаль, малою кров'ю пройти "Борусію" не вийшло. Вибачаюсь, що не порадували вболівальників яскравою перемогою, але все одно порадували результатом - виходом до Ліги чемпіонів.

- У неділю в Донецьк на гру "Шахтар" - "Динамо" ви полетите?

- Зараз я полечу на жеребкування, а потім вирішу, чи летіти у Донецьк. Це буде цікавий матч. Подивимося команди, які грають у Лізі чемпіонів, на якому рівні ми знаходимося. У нас закінчується важкий цикл. "Шахтарю" буде легше, вони безпосередньо потрапили у Лігу чемпіонів і цілеспрямовано в тижневому циклі готувалися до кожної гри. Вони будуть свіжішими, але і у нас достатньо футболістів. Так що, якщо ми зможемо оновити склад, дамо їм бій.

Добавлено: 30-08-2012, 11:49
0
0

Похожие публикации


Наверх