онлайн казино Украины

Дайджест: Володаря "Золотого м'яча" розшукує поліція, Прем'єр-ліга б'є рекорди

Дайджест: Володаря "Золотого м'яча" розшукує поліція, Прем'єр-ліга б'є рекордиВолодаря "Золотого м'яча" 94-го року розшукує поліція Чикаго. Хрісто Стоїчкова підозрюють у побитті журналіста, який нишпорив на святкуванні 15-річчя однієї з команд болгарина "Чикаго Файєр".

Куенка повертається

Ісаак Куенка одужує пришвидшеними темпами. Нападник каталонської “Барселони”, який успішно переніс операцію коліна, може повернутись у гру вже наприкінці листопада. Спершу гравцю пророкували чотири місяці реабілітації.

Россі: З Іспанії - в Італію

Після тривалої відсутності невдовзі повернеться на поле і Джузеппе Россі. Агент футболіста натякнув, що взимку гравець покине друголіговий іспанський “Вільяреал” і перебереться на батьківщину в Італію.

Муамба поговорить з Блаттером

Фабріс Муамба, футболіст який пережив клінічну смерть просто на полі, хоче працювати у ФІФА. 24-річний хлопець вже домовився про співбесіду з президентом Міжнародної “Футбольної Влади” Зепом Блаттером.

Рекорд Прем'єр-ліги

Клуби англійської Прем’єр-ліги б'ють рекорд прибутків, отриманих завдяки титульним спонсорам. За даними компанії “Sport + Markt”, за поточний сезон команди гуртом заробили майже 150 мільйонів євро.

Добавлено: 11-10-2012, 12:15
0
0

Похожие публикации


Наверх