онлайн казино Украины

Комфортна поразка. "Спортінг" - "Металіст" - 2:1

Комфортна поразка. "Спортінг" - "Металіст" - 2:1Підопічні Маркевича в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи поступилися суперникам зі столиці Португалії.

"Металіст" сповна відчув потужність "зелено-білої" машини в поєдинку на "Жозе Альваладе". В першому таймі харківська команда показувала гострішу гру. Гості створювали більше моментів біля воріт Патрісіу, тоді як Горяїнов вперше по-справжньому вступив в гру тільки на 31-й хвилині.

Другу половини португальсько-української дуелі можна занести в актив господарів. В цій 45-хвилинці "Спортінг" повністю контролював ситуацію на полі. Перший мяч в зустрічі було забито на 51-й хвилині : після швидкої атаки рахунок відкрив російський півзахисник лісабонців Марат Ізмайлов. Ще більш незручним становище "Металіста" зробив Еміліано Інсуа, який в середині другої половини красиво зі штрафного "поклав" шкіряного у кут воріт Горяїнова.

Після другого пропущеного м'яча Мирон Богданович випустив на поле головного козиря команди - форварда Марко Девіча. Як виявилось пізніше, сербський українець харків'ян знову виправдав сподівання Маркевича. Під завісу поєдинку нападник заробив пенальті для своєї команди, а холоднокровно вирок для голкіпера господарів виконав бразильський капітан харків'ян Клейтон Шав'єр.

2:1 - враховуючи рівень суперника, результат більше на руку третій команді України. Португальці не зуміли вирішити долю двоматчевої дуелі вже поєдинку на домашньому полі, а гості знову забили такий важливий гол наприкінці матчу. Тож чекаємо матчу-відповіді в Харкові, де за підтримки заповненого стадіону фаворитом зустрічі буде "Металіст".

Склади команд:

"Спортінг": Патрісіу, Каррісо, Полга (к), Перейра, Інсуа, Шандао, Схарс, Ізмайлов, Капель, Фернандес, Вольфсвінкель

Запасні: Марсело, Евалдо, Мартінш, Нето, Хеффрен, Каррільйо, Рубіо

"Металіст": Горяїнов, Вільягра, Торсільєрі, Обрадовіч, Гує, Шав'єр (к), Соса, Торрес, Бланко, Крістальдо, Тайсон

Запасні: Дишлєнковіч, Березовчук, Пшеничних, Шелаєв, Валяєв, Марлос, Девіч


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 30-03-2012, 13:04
0
197

Похожие публикации


Наверх