онлайн казино Украины

"Леви" атакують Харків. "Металіст" - "Спортінг". Анонс

"Леви" атакують Харків. "Металіст" - "Спортінг". АнонсВ домашньому поєдинку проти лісабонців підопінчі Маркевича спробують вперше в історії пробитися до півфіналу Ліги Європи.

05. 04. 2012. 22:05. Стадіон ОСК "Металіст".

Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Попри виїзну поразку "Металіст" продовжує зберігати непогані шанси на вихід в півфінал Ліги Європи. Перемога лісабонців тиждень тому ще нічого не вирішує. Для того, щоб залишити позаду нефартових португальців, господарям вистачить забити гол і зберегти свої ворота недоторканими. Однак, це завдання-мінімум. До наступного раунду змагань "жовто-синім" потрібно проходити більш ніж впевнено, тим більше, що там українців, скоріш за все, чекатиме "Атлетік" з Більбао, який вже встиг здивувати всю футбольну Європу, обійшовши манкуніанців. Тому бойовий дух та мотивованість на гру у харків'ян повинна бути максимальними.

Ліга Європи - єдиний турнір, на перемогу в якому команда Маркевича продовжує претендувати. З Кубка України колектив вилетів ще минулого року, а після двох поспіль втрат очок в національному чемпіонаті, клуб з першої столиці, скоріш за все, вже звично в Прем'єр-лізі фінішує третім. З іншого боку, не проти замахнутися на Кубок і лісабонські "леви", які в чемпіонаті Португалії поки йдуть на скромному 5-му місці

Матч в Харкові обіцяє бути цікавим та видовищним, адже за стилем та характером гри команди є схожими - як господарі, так і гості полюбляють швидкий, атакувальний футбол. Головним козирем "Металіста" буде шалена підтримка домашніх трибун: за попередньою інформацією на арені третьої команди України збереться 38 тисяч глядачів. Португальці ж намагатимуться здобути важливу вікторію завдяки досвіду виступів на євроарені, який у підопічних Са Пінту, як не крути, все ж є більшим. Ще в поєдинку попереднього раунду турніру в Манчестері "зелені" підтвердили статус міцного колективу, якому під силу диктувати свої умови навіть грандам. Тому господарям не варто сподіватися на деморалізацію та невпевнену гру суперника на ОСК "Металіст".

В останньому матчі чемпіонату Мирон Богданович виставив експериментальний склад, приберігши ключових виконавців команди - бразильських легіонерів Тайсона та Шав'єра. Тож до сьогоднішнього поєдинку харків'яни підходять в хорошій фізичній формі. Основними будівничими успіху "Металіста" в домашній грі буде латиноамериканська діаспора. Ну і, звичайно, Девіч, якому у звітній зустрічі потрібно не промахнутися.

  • 0
Добавлено: 5-04-2012, 11:44
0
273

Похожие публикации


Наверх