онлайн казино Украины

Незаслужена поразка "жовто-синіх". Англія - Україна - 1:0

Незаслужена поразка "жовто-синіх". Англія - Україна - 1:0Англія - Україна - 1:0

Гол: Руні (48)

Гол Руні, незарахований гол Девіча, огляд матчу.

Впродовж всього матчу українці володіли ініціативою на полі та створили більше небезпечних моментів. З перших хвилин зустрічі Україна взяла швидкий темп і не збавляла обертів аж до закінчення протистояння. Долю ж поєдинку вирішив один м’яч у ворота П’ятова. І знову наші хлопці пропустили на початку другої половини зустрічі, що вже стало звичною неприємною тенденцією збірної на Єврочемпіонаті. На 48-й хвилині поєдинку влучний удар у свій актив записав форвард Вейн Руні, який скористався помилкою воротаря "жовто-синіх" і відправив круглого у порожні ворота після навісу від Джеррарда з правого флангу.

Наша збірна могла врятувати гру і здобувати перший успіх на "Донбас Арені". На 62-й хвилині угорський арбітр Віктор Кашшаї не зарахував чистий гол Марко Девіча: після удару форварда українців куля таки перетнула лінію воріт Харта, тоді як на думку бокового судді, захисник команди Ходжсона вибив вчасно. До кінця матчу залишалось близько півгодини, і хтозна, як би надалі проходила гра, якщо б у цьому епізоді Кашшаї вказав на центр поля.

А так, маємо те, що маємо. Крім вікторії над шведами наша збірна більше не потішила українських вболівальників успіхами з іменитими суперниками. Разом з тим, команда Блохіна гідно припиняє свою ходу на Євро-2012. "Жовто-сині", на відміну від матчу з французами, дали справжній бій англійцям та боролись до фінального свистка. 1:0 - не на нашу користь. В чвертьфінал Євро-2012 від групи D проходять Англія та Франція, яка в паралельному матчі поступилась 2:0 шведам, які перед останнім туром вже ні на що не претендували.


Англія (склад): Харт, Джонсон, Е.Коул, Террі, Лескотт, Джеррард (к), Янг, Мілнер, Паркер, Руні, Велбек;

Запасні: Грін, Батленд, Келлі, Бейнс, Джоунс, Яґєлка, Волкотт, Хендерсон, Даунінг, Окслейд-Чемберлен, Керрол, Дефо.

Україна (склад): П'ятов, Селін, Хачеріді, Ракицький, Тимощук (к), Гармаш, Гусєв, Ярмоленко, Коноплянка, Мілевський, Девіч;

Запасні: Коваль, Горяїнов, Кучер, Шевчук, Михалик, Бутко, Алієв, Ротань, Назаренко, Шевченко, Воронін, Селезньов.

  • 0
Добавлено: 20-06-2012, 12:25
0
286

Похожие публикации


Наверх