онлайн казино Украины

Федецький не допоміг. "Металіст" - "Карпати" - 3:1

Федецький не допоміг. "Металіст" - "Карпати" - 3:1Команда Шарана втретє у весняній частині чемпіонату покидає поле ні з чим.

Сьогодні "Металіст" повністю обіграв своїх опонентів. За підтримки рідних трибун підопічні Маркевича протягом всього протистояння володіли ініціативою на полі. Небезпеку біля воріт гостей періодично створювали Девіч, Соса, Бланко, Шав'єр. На найвищому рівні сьогодні матч провів форвард харків'ян Крістальдо. На рахунку аргентинця дубль, а другий м'яч у виконанні Джонатана не без перебільшень претендує на звання голу 23-го туру Прем'єр-ліги. Зі сторони гостей активними діями в атаці відзначались Касьян та Лукас.

Після першого тайму поєдинку "Карпати" мінімально поступались. Влучний удар в активі вищезгаданого Крістальдо. Гру ще можна було врятувати, проте вже на старті другої половини перевагу команди Маркевича подвоїв Березовчук, який вдало підключився до виконання кутового для господарів. Варто відзначити, що сьогодні вперше у весняних іграх на поле вийшов Федецький. Захисник національної збірної України дещо пожвавив гру футболістів у зеленій формі. Саме Артем став автором єдиного гола "Карпат" в очному поєдинку. Забитий м'яч в середині другого тайму подарував надію для львів'ян, однак, як виявиться пізніше, "Металіст" сьогодні здобуде заслужені 3 пункти.

3:1 - підопічні Маркевича цілком справедливо перемагають за грою. Харків'яни незмінно треті в турнірній гонці. Команда Мирона Богдановича однозначно не закінчить чемпіонат на нижчій позиції, а замахнутись на лігочемпіонівське місце або навіть золоті медалі першості можна, поборовшись з "Динамо" та "Шахтарем". А от становище підопічних Шарана стає по-справжньому загрозливим. На п'яти львів'янам наступають "Олександрія" та "Оболонь". Тому для збереження прописки в елітному дивізіоні "зелено-білим" потрібно показувати результат та набирати важливі очки надалі. І починати потрібно вже з наступної гри на "Арені Львів" проти київських "пивоварів".


Источник: http://football24.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 20-03-2012, 12:02
0
265

Похожие публикации


Наверх