онлайн казино Украины

Тягнибок: "Класний пацан" Кличко просуває "Регіони", а Королевська ходить під Путіним

Тягнибок: "Класний пацан" Кличко просуває "Регіони", а Королевська ходить під ПутінимСхоже, що не обділена зайвою "скромністю" влада вирішила влаштувати опозиції на Чернігівщині "холодний душ", але вийшли власні "мокрі памперси".

Перед самісіньким приїздом Олега Тягнибока до Ніжина шановна громада і журналісти регіональних видань дізналися про намір технічних кандидатів влаштувати альтернативний концерт на центральній площі. Але, на відміну від Чернігова, усе закінчилося безневинним спогляданням "технарів" за виступом лідера "Свободи".

Щоправда, Олег Ярославович одразу зазначив, що в Ніжині дивний збіг обставин не дав розгорнути ПТС - пересувну телевізійну станцію, аби вийти на прямий зв'язок з Черніговом, де на центральній площі відбувався мітинг об'єднаної опозиції за участі Арсенія Яценюка і кандидатів-мажоритарників.

Свою зустріч з ніжинцями Олег Тягнибок розпочав з оголошення головної мети "Свободи" - змішення антиукраїнської влади президента Януковича. Одним з перших законопроектів, який має намір внести Олег Тягнибок - це закон про імпічмент президента. Така ж доля очікує уряд Азарова, Тігіпка і Табачника.

- Можливість ніби існує, але немає механізму, - зазначив Олег Тягнибок і додав, шо нинішні політичні умови унеможливили здорову політичну конкуренцію між ліберальними і національними силами, а тому треба усунути першопричину виникнення такої ситуації.

Громада також повинна мати право відкликати суддів.

ВО "Свобода" на цих виборах виступає партнером "Батьківщини" і не висуває свої кандидатури на мажоритарних округах, де йдуть кандидати від об'єднаної опозиції. На Чернігівщині ВО "Свобода" висунула одного мажоритарного кандидата на 209-му окрузі - Валерія Боровика. Відповідно, "Батьківшина" на цьому окрузі підтримує саме Валерія Боровика і не висувала своїх кандидатів.

- Якщо Вас чимось не влаштовує "Свобода", голосуйте за наших партнерів - "Батьківщину". А мажоритарний кандидат від опозиції лише один. Все інше - від лукавого, - сказав Олег Тягнибок.

Цими словами він відреагував на запитання ніжинців. Мовляв, дехто з "Батьківщини" працює на провладного кандидата Куровського. Цим людям пан Тягнибок не став добирати яскравих епітетів, залишивши їхню поведінку на осуд громади.

Значну частину свого виступу Тягнибок приділив соціальній тематиці. На його думку, кричущою є приватизація стратегічних галузей. Зокрема, зв'язку і енергетики. Окрім перманентного і постійного збільшення рахунків за дротовий зв'язок існує інший не менш важливий соціальний аспект - масове звільнення працівників, які пропрацювали на стратегічному підприємстві значну кількість років. Разом із збільшенням пенсійного віку такі дії влади можуть призвести до соціального вибуху.

- Перед приватизацією "Укртелекому" ніхто не проводив громадського обговорення... Електроенергію скоро теж будуть роздавати населенню приватні особи, а "Укрзалізниця" буде аналогом приватного таксі, - зазначив Тягнибок.

Лідер "Свободи" також висловився за ліквідацією національного приниження - за сказування ганебних Харківських угод і видворення російського флоту з українського Севастополя. Як показує світовий досвід, на територію цього міста із незамерзаючими взимку бухтами слід створити порто-франко - таке собі економічне диво майбутнього. Чиновники ж замість впровадження "регіональних мов", які розколюють Україну, повинні здавати іспити на володіння українською.

Дісталося від керівника "Свободи" "на горіхи" Віталію Кличку і Наталії Королевській. За словами Тягнибока, Віталій - прекрасний боксер, але вибори повинні обирати якісних політиків. На доказ своїх слів Олег Тягнибок представив депутата Київської міськради, який розповів, як "Удар" послідовно проводив людину Партії регіонів на посаду голови облради. Проаналізувавши список "Удару", Тягнибок знайшов там багато яскравих персонажів. Зокрема, Едуарда Гурвіца, за ініціативи якого у Одесі був встановлений пам'ятник Катерині ІІ-й - "німецькій хвойді, яка знищила козацтво". А от брат Наталії Королевської призначений Путіним російським міністром.

- Путіну у Верховній Раді потрібні кілька голосів, аби правильно гавкали, - сказав Олег Ярославович.

Також Тягнибок озвучив реальний рейтинг "Свободи" - 8,2% на противагу замовним "соціологічним дослідженням", які малюють регіоналам просто фантастичні рейтинги.



Зустріч з ніжинцями на центральній плоші міста закінчувалася у повній темряві. І лише за кілька хвилин до її завершення увімкнулися ліхтарі.

Люди ще довго не розходилися, дискутуючи з лідером націоналістичної партії.

Добавлено: 2-10-2012, 09:39
0
0

Похожие публикации


Наверх