онлайн казино Украины

"Берлінський мур" звели у Чернігові

"Берлінський мур" звели у ЧерніговіПриїзд лідера Об’єднаної опозиції до Чернігова оповитий скандалами.

То суд заборонив йому зустрітися з виборцями на Красній площі, то невідомо звідки взявся Олег Ляшко і спілкувався з людьми на сцені, встановленій для вшанування людей похилого віку біля драмтеатру.

За рішенням Київського Апеляційного адміністративного суду Арсенію Яценюку дозволили зустрітися з чернігівцями на Красній площі 1-го жовтня. У той же час на іншій сцені і у тому ж місці влада вшановувала людей похилого віку концертом (перше жовтня вважається їхнім днем).

Не зважаючи на музику й танці в іншому кінці площі, Арсеній Петрович та його соратники все ж спілкувалися з виборцями. Народу показали кандидатів-мажоритарників від Об’єднаної опозиції. Їм надали слово. У цей час перед телевізорами та на площах міст області люди могли послухати цей спіч.

Пан Яценюк енергійно вийшов на сцену і почав говорити те, що народ хотів почути. Яка влада погана, як народу погано живеться і до чого довели нашу країну. Тоді перейшов до передвиборчих обіцянок ОО. Щоб здаватися не пустослівним пообіцяв, що коли прийдуть до влади, приймуть закон, зобов’язуючий політиків виконувати свої обіцянки.

Люди по той і по це бік. Така атмосфера вечора у Чернігові. Біла лінія поділу, що на ній так символічно вишикувалися «беркути» та міліція. Умовний поділ нагадував Берлінський мур. Щоправда, кожен міг передумати і перейти лінію =))

Всупереч очікуванням народу, жодного концерту Яценюк не привіз. Заспівали Гімн України та й по всьому. Але на тому вечір не закінчився. Бо з іншої сцени до народу звертався Олег Ляшко. Так, той самий, що ходить з вилами і подає до суду на ЗМІ. Як йому вдалося пройти на сцену, встановлену владою та без перешкод спілкуватися?

Гідне продовження вечора. Народ завжди вимагає видовища. То ось воно =))

Похожие публикации


Наверх