онлайн казино Украины

50 чоловік прийшли послухати Тарасюка в Ніжині

50 чоловік прийшли послухати Тарасюка в НіжиніО 10-й годині ранку на центральній площі Ніжина почалася зустріч з жителями міста представників об'єднаної опозиції. Список і мажоритарного кандидата по 209-му округу представив Борис Тарасюк, який фігурує у першій п'ятірці зареєстрованого опозиційного списку.

Послухати політиків прийшло близько 50 городян. Очевидно, низькій явці виборців "посприяв" дощ і відверто погана реклама заходу.

Борис Тарасюк розпочав зустріч із заклику голосувати за опозицію і за кандидата від ВО "Свобода" по мажоритарному округу Валерія Боровика.

Продовження зустрічі було присвячене ігрищам владної команди з виборами, мовою і бюджетом.

- Ви всі знаєте, що Виборчом відмовив Юлії Тимошенко і Юрію Луценку у реєстрації... А прийнятий мовний закон - це взагалі не закон. Це підозрілий документ, прийнятий із порушенням регламенту. Його впровадження потребує в кілька разів більше грошей, ніж на українську культуру і оборону, - сказав Тарасюк.

За його словами, після "приходу банди" статки Ахметова зрозли у 8 разів, а відповідальність за прихід Януковича несе безпосередньо Віктор Ющенко.

Під час мітингу-зустрічі слово взяла російськомовна жителька Ніжина, яка також піддала різкій критиці мовний закон російською мовою:

- Нам в Украине нужен один украинский язьік. Принятьій закон нам не нужен, - сказала вона.

Також були порушені питання медицини, а точніше і "безкоштовності", стосовно чого Борис Тарасюк поділився досвідом Грузії, в якій часто буває.

Присутній на мітингу ативіст "Свободи" публічно заявив, що, незважаючи на офіційну підтримку опозицією свободівського кандидата, ніжинська "Батьківщина" активно працює на провладного кандидата-мажоритарника Івана Куровського.

Мітинг триває...

Добавлено: 14-08-2012, 12:55
0
0

Похожие публикации


Наверх