онлайн казино Украины

Олімпійки Коробка і Лемеш спілкувалися з військовими Десни

Олімпійки Коробка і Лемеш спілкувалися з військовими ДесниЦе сталося рамках проведення Олімпійського дня в державних установах за ініціативи Національного Олімпійського комітету України.

Про це „Високому Валу” повідомив працівник Чернігівського регіональний медіа-центр Міністерства оборони України Віктор Ануфрієв

Відомі спортсменки взяли участь у ритуалі підняття Державного прапора України під час загального шикування військовослужбовців «Десни». Далі під керівництвом начальника фізичної підготовки та спорту 169-го навчального центру капітана Владислава Суспо відбувся організований пробіг військовослужбовців двокілометрового кросу.

- Ми вражені досконалою організацією та підготовкою цього спортивно-масового заходу в навчальному центрі, - поділилася враженнями Ніна Лемеш. – Ніколи ще не бачили коли на біговій доріжці одночасно біжать майже 3000 чоловік і при цьому ніхто не відстає від гурту. Це справді вражаюче видовище.

Під час невимушеною бесіди з курсантами навчального центру українські спортсменки відповідали на їхні запитання, разом фотографувались та роздавали автографи. Крім цього олімпійці вручили солдатам та офіцерам сувеніри з атрибутикою Національного олімпійського комітету України.

- Члени Чернігівського осередку НОК України й надалі будуть відвідувати військові частини нашої держави, - сказала Ніна Лемеш. – В «Десні» ми побачили справжнього українського солдата, його виправку та фізичну підготовку. Впевнені, що після нашої зустрічі курсанти прагнутимуть підвищувати свої спортивні результати. Можливо в майбутньому серед них будуть й Олімпійські чемпіони.

  • 0
Добавлено: 27-06-2012, 10:59
0
251

Похожие публикации


Наверх