онлайн казино Украины

Регіональний центр радіоелектронної розвідки «Північ» відзначив 21 річницю

Регіональний центр радіоелектронної розвідки «Північ» відзначив 21 річницю 21 річницю з дня створення відзначили військовослужбовці гарнізону у Регіональному центрі радіоелектронної розвідки «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України, який дислокується у Чернігові.
Про це «Високому Валу» повідомив представник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.
Центр є однією з наймолодших військових частин Збройних Сил України і був створений на початку грудня 1991 року в Чернігові спочатку як 68 окремий радіотехнічний полк особливого призначення. Створювався він на базі 389 мобілізаційної групи частин особливого призначення Червонопрапорного Київського військового округу. З цього й розпочалася історія частини.
Першим командиром частини був полковник Микола Ступаков, який займався її створенням і очолював майже десять років.
З вересня 2005 року управління 68 окремого радіотехнічного полку особливого призначення було переформовано в управління Регіонального центру радіоелектронної розвідки «Північ».
Головним призначенням центру є контроль оперативної та радіоелектронної обстановки в ході виконання завдань бойового чергування на визначеному напрямку.
Багато військовослужбовців центру були заохочені його начальником полковником Сергієм Бачуріним.
Зокрема, почесні грамоти було вручено капітану Михайлу Семишкуру, старшим солдатам Тетяні Безусовій і Олені Парахонській, а Валентині Лапінські і Роману Мущаку наказом командувача Сухопутних військ Збройних Сил України було присвоєно чергове військове звання «старшина».
Також розвідників центру музичними номерами привітали зі святом артисти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

Добавлено: 3-12-2012, 11:12
0
0

Похожие публикации


Наверх