онлайн казино Украины

Навчальний рік відкрили у 169-ому центрі Сухопутних військ

Навчальний рік відкрили у 169-ому центрі Сухопутних військМітинг, присвячений початку першого періоду навчання 2013 навчального року, відбувся у 169 навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокується в селищі Десна на Чернігівщині.
Про це «Високому Валу» повідомив представник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.
З цієї нагоди на центральному плацу навчального центру при розгорнутому Бойовому прапорі вишикувались близько двох з половиною тисяч курсантів.
З початком навчального періоду курсантів привітали заступник начальника навчального центру з виховної роботи полковник Юрій Зубрицький і командир 2 навчальної зенітно-ракетної батареї майор Андрій Кутковий.
А від імені курсантів навчальних підрозділів виступив курсант навчальної розвідувальної роти 300 навчального танкового полку солдат Максим Бабець.
Слід зазначити, що навчальний період у переважній більшості військових частин розпочнеться у січні наступного року. У навчальних підрозділах і частинах його розпочати в грудні тому, що підготовка курсантів проводиться у чітко визначені строки, після чого вони прибудуть для проходження служби до інших військових частин.
Завершилось відкриття першого періоду навчання проходженням курсантських підрозділів урочистим маршем. А також проведенням в учбових классах занять щодо доведенням завдань на перший період навчання 2013 навчального року.

Добавлено: 4-12-2012, 00:26
0
0

Похожие публикации


Наверх