онлайн казино Украины

Відкритий турнір з боксу до 70-річчя «Десни»

Відкритий турнір з боксу до 70-річчя «Десни»Десять команд і майже сто боксерів зібрав відкритий турнір з боксу, який нещодавно відбувся у Десні на Чернігівщині.
Аби позмагатись за звання найсильнішого приїхали боксери зі спортивних клубів Києва, Чернігова, Прилук, Ічні та Варви.
Про це «Високому Валу» повідомив представник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.
Боксерський турнір тривав два дні. Спортивні змагання було проведено спільними зусиллями командування навчального центру, працівниками відділу з питань молоді та спорту Козелецької райдержадміністрації та Чернігівського обласного осередоку Національного олімпійського комітету України.
У ваговій категорії до 30 кг переміг Вадим Корнієнко, а у ваговій категорії до 34 кг – Антон Суспо, у ваговій же категорії до 46 кг – Давид Саакян. Призери турніру були нагороджені грамотами та медалями. Окрему винагороду «За кращий бій турніру» здобув Антон Суспо, а статуетку «За волю до перемоги» - Данило Лєвий.
- Цей турнір проводився вже вдруге, - повідомив начальник фізичної підготовки і спорту 169-го навчального центру Сухопутних військ капітан Владислав Суспо. - Боксерські змагання були започатковані торік і присвячуються Дню Збройних Сил України. Вони вже стали традиційними для Деснянського гарнізону.
Під час відвідування навчального центру діти-спортсмени мали нагоду познайомитися з життям військовослужбовців, а також оглянути зразки озброєння та техніки, постріляти з лазерної зброї у тренувальному тирі.

Добавлено: 11-12-2012, 10:44
0
0

Похожие публикации


Наверх