онлайн казино Украины

«Антинатівський» курс мера Атрошенко

Варто згадати, що наш великий патріот рідної землі пан Атрошенко, який зараз всім направо і наліво розповідає про свій «доблесний» захист міста-героя Чернігова, напередодні війни виступав проти вступу України до НАТО, відверто називаючи військово-політичний блок «фігнею» та «якимсь там клубом».
А чи задумувалися ви, дорогі читачі, чому таку позицію займав наш Чернігівський «недо-цар»? Все банально просто.
Для того, щоб наша держава стала повноцінним членом альянсу, потрібно у всіх містах навести порядок, і що не менш важливо, використовувати чималу кількість підприємств з відповідними потужностями на потреби держави. Яка ж тоді буде думка пана мера, у якого переважна більшість підприємств працює на його ж власний гаманець? Звичайно, міський «правитель» не хоче віддавати свою «золоту жилу» в розпорядження держави, адже це по суті чесно «віджате». Ні для кого не секрет, що міські будівельні компанії належать «оборонцю» Атрошенку, асфальтний завод повністю підпорядковується йому, і ось зовсім нещодавно під його протекцію перейшла зруйнована орками Чернігівська ТЕС, яку мер обіцяв відбудувати через можливості однієї з його будівельних компаній, але, чомусь, за рахунок податків містян. Цікаво, так?
Так ось, пан мер зібрався зі своїми «супер» думками і виступив не на захист Батьківщини і рідного міста, а на захист власного бізнеса та доходів від міста, які йому надходять від власних підприємств, саме він безсовісно заявив, що проти безпеки держави і наплював на Конституцію України. Не забуваймо, шановні, що в Конституції закріплено курс на вступ до ЄС та НАТО.
Іще один дуже цікавий момент. Як так вийшло, що під час масованих ракетних, артилерійських атак росіян по місту навесні цього року, жодне з підприємств Атрошенка не те що не постраждало, а навіть ні один снаряд поряд не впав? Тут є 2 варіанти. Або ж бравий патріот просто знайшов спосіб домовитися з російськими свинособаками і позаносив їм немало вічнозелених подаруночків, або ж пообіцяв у випадку окупації Чернігова стати вірним слугою московських кураторів.

  • 0
Добавлено: 18-01-2023, 12:23
0
517

Похожие публикации


Наверх