онлайн казино Украины

Атрошенко пояснив за сміттєпереробний завод, тобто його відсутність

Атрошенко пояснив за сміттєпереробний завод, тобто його відсутністьЯким буде сміттєпереробний завод у Чернігові та коли його будуватимуть, поки що не відомо.

Як пояснив міський голова Владислав Атрошенко, нині в міськраді прораховують вартість будівельних робіт.

«Ми вивчаємо різні пропозиції. Ми дивимось скільки це буде коштувати бюджету і скільки це буде коштувати додатково навантаження на населення (через підвищення тарифу. – Ред.)», – зазначив Владислав Атрошенко.

Виготовлення проектної документації, за словами мера, теж не відбувається через те, що в мерії не можуть обрати технології, за якою будуватимуть завод.

«Щоб готувати проектну документацію, треба знати саме виробника, яка буде застосована технологія і під це буде робитися проектна документація. Ми не обрали ту технологію, яку нам потрібно, тому що сьогодні це поки що непосильний тягар для міста», - наголосив Владислав Атрошенко.

Раніше, 8 грудня 2016-го, до Чернігова приїздила делегація з Польщі. Тоді в мерії представники Великопольського Воєводства разом з міським головою Владиславом Атрошенком обговорювали можливість будівництва такого заводу у Чернігові.
Вартість будівництва сміттєпереробного заводу за технологією, що застосовується у місті Познань (а саме про неї говорили, як про орієнтир. – Ред.), складає 35 мільйонів євро.

Обіцянка побудувати сміттєпереробний завод у Чернігові була в передвиборній програмі Владислава Атрошенка «Файне місто».

  • 0
Добавлено: 22-11-2017, 11:26
0
825

Похожие публикации


Наверх