онлайн казино Украины

Закликаємо любов у повний місяць

Закликаємо любов у повний місяцьЗ повним місяцем пов’язано безліч романтичних легенд. Згідно з фен-шуєм, під час повного місяця можна увійти в контакт з Божеством Щасливого Подружжя.
Спосіб контакту вельми привабливий. Вам треба буде заздалегідь запастися дитячими мильними бульбашками і чекати настання повного місяця. Коли переконаєтеся, що сьогодні саме та ніч, вийдіть на свіже повітря або просто на балкон і почніть з візуального представлення вашого щасливого дня весілля з тією людиною, яка вам подобається. Якщо такої на даний момент немає, то нехай це буде образ ідеального партнера. Поруч з ним – звичайно ж, ви, в кращому своєму образі, який тільки зможете собі уявити. Промениста посмішка на вашому обличчі – неодмінна умова. Наступний етап – найвідповідальніший.

Вам доведеться згадати дитинство і потренуватися в видуванні красивих мильних бульбашок. Коли ви відчуєте, що вийшла не куля, а шедевр, подумки помістіть свою чудову пару в цю блискучу бульбашку. Відпустіть кульку разом з щасливою парою на волю. Нехай вітер і сили природи зроблять свою справу і перенесуть ваше бажання прямо на Місяць. Для вірності можна зробити кілька таких мильних бульбашок “з начинкою”. В той момент, коли кулька летить, пошліть їй вслід свої найпрекрасніші думки про щасливе кохання.

Після цього спокійно вирушайте спати, а потім не дивуйтеся, якщо незабаром ваше бажання здійсниться! Головне – відчувайте себе легко і вільно, адже всі наші бажання виконуються, якщо ми самі дозволяємо їм виконуватися!

Добавлено: 9-08-2012, 12:42
0
0

Похожие публикации


Наверх