онлайн казино Украины

А ви готові заплатити своєму робітнику ЖЕКу більше?

А ви готові заплатити своєму робітнику ЖЕКу більше?Учора, 1 листопада, два найбільших комунальних ЖЕКи міста Чернігова відсвяткували 30-річчя створення. Втім святковий стіл у представників житлово-експлуатаційних контор буде досить скромним. Адже на такі зарплати не надто й розженешся: пічник у ЖЕКах отримує «на руки» в місяць всього лише 3,6 тис. грн. За такі гроші наразі працюють здебільшого люди передпенсійного віку, які розуміють, що знайти нове місце буде важко.

Вихід з цієї ситуації міський голова Владислав Атрошенко вбачає у своєрідному «бартері»: ЖЕКи сумлінно обслуговують громадян, останні ж розуміють за що сплачують і розуміють причину зростання тарифів.

"На наступний рік потрібно, щоб найнижча заробітна плата, менше якої працівники би «на руки» не отримували, була 4,5 тис. Грн.

Головна задача сьогодні – надати якісну послугу, щоб вона співвідносилася з тарифом. По-друге, працюючи поряд з людьми, треба пояснювати їм, щоб вони не накопичували заборгованості. Щоб вони не думали що цей тариф іде кудись «у космос» - він іде йде на цей же будинок, на підтримання ладу в ньому, на оновлення потрібної для цього техніки і на зарплату тих людей, які їх обслуговують.

Чернігів не має такої кількості підприємств як Харків або Дніпро. Як наслідок, не збирається й стільки податків, щоб ми могли конкурувати з цими містами. Але сьогодні від приїжджих про Чернігів усе частіше можна почути гарні відгуки, що він чистий, затишний, красивий. Це – завдяки нашими спільним зусиллям. І зі шляху залучення туристів не можна сходити, бо це і є наш завтрашній день. А для нього обов’язкова умова - щоб місто було чисте, охайне, привітне до гостей. І не тільки центральна його частина, а й «глибинка», - акцентував Атрошенко.

  • 0
Добавлено: 3-11-2018, 08:17
0
696

Похожие публикации


Наверх