онлайн казино Украины

Браконьєрів зупинили

Браконьєрів зупинили До відділу прикордонної служби "Добрянка" надійшла інформація про можливий вилов риби забороненими засобами лову в районі с. Скиток Ріпкинського району у суботу близько другої години дня.

Про це «Високий Вал» повідомив помічник начальника загону - начальник прес-служби, підполковник Олександр Дудко.

Під час перевірки отриманої інформації на березі р. Сож було виявили порожній автомобіль Ваз-2101, біля якого знаходились сумка з сітками та пакет з рибою. За три години до автомобіля навідались і "рибалки", якими виявились 40-річний Володимир К. та 35-річний Євген Т., жителі Добрянки, які на гумовому човні і здійснювали незаконний вилов риби за допомогою саме сітками.

Затриманих громадян доставили до відділу прикордонної служби «Добрянка», де на них складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за незаконний вихід на воду за статтею 202 «Порушення прикордонного режиму» та за статтею 85 ч.4 «Грубе порушення правил використання об’єктів тваринного світу» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За підрахунками правоохоронців браконьєри виловили 15 щук та 173 карася, крім того у рибалок вилучили 4 сітки загальною довжиною 185 метрів та гумовий човен «Bark».

Все вилучене передали до лінійного відділу міліції в річковому порту «Чернігів». Відповідальність за таке правопорушення передбачає штраф близько 8 тисяч гривень, але це вирішуватиметься у суді.

Добавлено: 18-09-2012, 10:21
0
0

Похожие публикации


Наверх