онлайн казино Украины

Екологи знайшли браконьєрські знаряддя лову тварин

Екологи знайшли браконьєрські знаряддя лову тваринБраконьєрські знаряддя лову тварин – 6 петель та 3 пастки виявили працівники Держекоінспекції у Чернігівській області під час рейдової перевірки по контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства у галузі охорони та збереження тваринного світу.

Про подію «Високий Вал» повідомив представник екологічної інспекції в Чернігівській області.

Знаряддя були встановлені у лісі на місці так званих “звірячих троп”.

Таким чином Державним інспекторам з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області вдалося вберегти тварин та попередити їх варварське знищення.

На жаль, вистежити браконьєрів та затримати їх не вдалось можливим.

Вилучені браконьєрські знаряддя, відповідно до вимог ст. 52-1 Закону України “Про тваринний світ” – знищені.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 85 ч. 1 КУпАП за порушення правил використання об’єктів тваринного світу передбачена адміністративна відповідальність, а саме: порушення правил полювання (полювання забороненим знаряддям) тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від 6 до 16 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (102 – 1020 грн.) і попередження або накладення штрафу на посадових осіб – від 30 до 90 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510 – 1530 грн.)

Тож, Держекоінспекція у Чернігівській області закликає громадян бережно ставитися до тваринного світу і не допускати порушення природоохоронного законодавства, а у разі виявлення фактів браконьєрства - звертатись за телефонами: (0462) 651-362; 4-22-10.

Добавлено: 28-09-2012, 11:37
0
0

Похожие публикации


Наверх