онлайн казино Украины

Черга на кордоні!

Черга на кордоні!Утворилась черга перед міжнародним пунктом пропуску для автомобільного сполучення "Нова Гута", яка сягає близько 350 легкових автомобілів, 250 з яких знаходяться між пунктами пропуску "Нова Гута" (Республіка Білорусь) - "Нові Яриловичі" (Україна).

Повідомляє помічник начальника загону, начальник прес-служби підполковник Олександр Дудко.

Черга утворилась у зв'язку з раптовим погіршенням погодних умов на території України і масовим від'їздом відпочивальників, громадян країн СНД.

Не зважаючи на це, персонал відділу прикордонної служби "Добрянка" Чернігівського прикордонного загону в міжнародному пункту пропуску для автомобільного сполучення "Нові Яриловичі в штатному режимі забезпечує комфортне перетинання громадянами державного кордону України. ", Пропускна спроможність на сьогоднішній день складає 3390 автомобілів та 10000 громадян на добу,
Керівництво Чернігівського прикордонного загону звертається з проханням до жителів області та всіх гостей України по можливості, аби не створювати черг на вказаному напрямку, змінити маршрут руху та перетинати державний кордон в інших пунктах пропуску: «Сеньківка» (Україна) - «Веселівка» (Республіка Білорусь) - «Нові Юрковичі» (Російська Федерація) та «Славутич» (Україна) - «Комарин» (Республіка Білорусь).

Добавлено: 14-08-2012, 12:53
0
0

Похожие публикации


Наверх