онлайн казино Украины

Україну ми можемо змінити тільки разом

Україну ми можемо змінити тільки разомПередвиборчі перегони впритул підійшли до свого фінішу. Вже за кілька днів виборчі дільниці відчинять двері, аби ми з вами, дорогі чернігівці, зробили свій вибір, визначивши, хто представлятиме Чернігів і Чернігівщину у головному законодавчому органі держави – Верховній Раді.

Я не перебільшу, якщо скажу, що 28 жовтня – це не просто день виборів.

Це екзаменаційний день для кожного з нас.

Адже від того, наскільки відповідально і зважено ми підійдемо до нього, наскільки правильним і розумним буде наш вибір, залежить дуже багато. Кожен з нас має усвідомлювати, що він голосує як за майбутнє України, так і за своє власне майбутнє.

А це означає, що вже сьогодні ми маємо відповісти собі на два важливі запитання: по-перше, якою ми хочемо бачити нашу державу завтра, і, по-друге, як ми хочемо жити завтра? Якщо набридло бути кріпаками, рабами, вигнанцями на власній землі, якщо нестерпно почуватися зневаженими й ошуканими, якщо втомилися від задекларованих владою «покращень», «стабільності», «добробуту», то ми мусимо, ми просто зобов’язані змінити нинішню владу і привести до керма держави нових, молодих, розумних, амбітних і сильних лідерів. Тільки вони здатні змінити Україну і шляхом відновлення економіки, відродження моральних та соціальних стандартів впевнено повести її до добробуту і процвітання, до могутності й авторитетності з-поміж держав світу.

Така сила, яка спроможна підняти Україну з колін, не дати їй остаточно скотитися в прірву, сьогодні є. Це партія «УДАР» на чолі зі своїм лідером Віталієм Кличком – здорова, демократична, патріотична сила, яка здатна завдяки нам з вами, нашому вибору перемогти, щоб розбудовувати Україну як могутню, сильну і заможну державу. Я, напевне, повторюся, але час «УДАРу» справді настав.

Нині наша політична сила попри дуже жорсткий тиск з боку влади, попри брехню і бруд, якими щедро поливають і її саму, і її лідера можновладці, впевнено підвищує свій рейтинг, розширює і власні лави, і коло прихильників та симпатиків. Нині, як свідчать соціологічні дослідження, «УДАР» перебуває на другому рядку у рейтингу симпатій українців. Але, переконаний, що й це не межа.

Головну мету своєї участі у парламентських виборах «УДАР» вбачає у відстороненні партії Регіонів від влади та захист української незалежності. Саме з цим пов’язаний такий шалений спротив, який чинять можновладці нашій політичній силі. Особливо це помітно в останні передвиборні дні. А це означає, що влада боїться зростання рейтингу Віталія Кличка. І тому чинить і адміністративний, і судовий тиск на «УДАР», порушує нові кримінальні справи проти представників партії, намагаючись їх залякати, не допустити їхньої перемоги на парламентських виборах.

Проте «УДАР» не боїться хижого оскалу влади, він незламний, а завдяки вашій підтримці вийде у переможці. І разом ми змінимо життя. Наша сила в єдності!

Тому я як голова міського осередку партії «УДАР» закликаю вас, шановні чернігівці, прийти 28 жовтня на виборчі дільниці і віддати свої голоси за нашу політичну силу та її.

Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" у виборчому списку під номером 17.

Знайте, що голосуючи за «УДАР», ви обираєте нову Україну – державу рівних можливостей для всіх її громадян, де закони пишуться для всіх і виконуються всіма, де поняття «влада і корупція» – несумісне, де молодь матиме роботу, а люди поважного віку – гідну пенсію.

Якщо ми хочемо жити в заможній і сильній державі, за яку не просто несоромно, а якою хочеться пишатись, давайте прийдемо і проголосуємо за «УДАР» в ім’я нашого кращого майбутнього. Адже Україну ми можемо змінити тільки разом з вами!

Юрій ТАРАСОВЕЦЬ,

голова Чернігівського міського осередку партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка»

Добавлено: 25-10-2012, 11:45
0
0

Похожие публикации


Наверх