онлайн казино Украины

Батьківщина: Якщо УДАР голосує за імпічмент Януковича, то ми – союзники

Батьківщина: Якщо УДАР голосує за імпічмент Януковича, то ми – союзникиЗаступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв повідомив, що у новому складі Верховної Ради Об’єднана опозиція "Батьківщина" розраховує взяти щонайменше 90 місць.

"Я думаю, 90 плюс-мінус 10. Це залежить від успішності проведення кампанії. Це пропорційна частина. До цього я додав би: має достатній шанс "Свобода", яка буде мати близько 20 місць, якщо вони долають 5-відсотковий бар’єр. Це гарантовані. І далі: де буде Кличко? Так ніби у нас більшість є, якщо брати пропорційну частину, але з Кличком це є тверда більшість", – заявив він.

І додав, що ключовим питанням у переговорах між Об’єднаною опозицією "Батьківщина" та УДАРом є питання імпічменту Президента. Соболєв запевнив, що, в разі домовленості між політичними силами, "принаймні на сході кожен третій округ буде наш".

"Вже на якусь виходять конкретику переговори з партією "УДАР", але нас цікавить тільки одне питання. Це навіть не погодження мажоритарних кандидатів. Ключове питання: чи голосує "УДАР" за імпічмент Януковичу? Якщо голосує, то ми – союзники, якщо не голосує – краще зараз про це сказати, щоб ми не отримали нового Тігіпка, Мороза і нових тушок. Це питання, без відповіді на яке не можна далі рухатися. Але ще є питання погодження загальної програми і погодження кожного округу", – сказав Сергій Соболєв.

До слова, третій український президент Віктор Ющенко переконаний, що на парламентських виборах потрібно голосувати не за окремих людей, а за ідеологію.

Добавлено: 28-09-2012, 12:09
0
0

Похожие публикации


Наверх