онлайн казино Украины

«Майбутнє Чернігова» - фонд для нової якості життя міста

«Майбутнє Чернігова» - фонд для нової якості життя містаФонд «Майбутнє Чернігова» - це громадська організація, що ставить за мету згрупувати навколо себе молодих, активних, патріотично налаштованих чернігівців.

«Тільки спільними зусиллями науковців, професіоналів у своїй справі можна поставити рівень розвитку нашого міста на вищий щабель. Тільки тоді воно буде комфортним для життя всіх свої жителів,» - зазначив Олександр Соколов.

Організація зареєстрована Чернігівським міським головою Олександром Соколовим, секретарем Чернігівської міської ради Олегом Шереметом та керівником фонду Миколою Торбеєвим.Місія Фонду – об’єднання зусиль всіх активних та ініціативних чернігівців, справжніх патріотів нашого міста заради щасливого майбутнього.

Напрямки діяльності :

· Визначення подальшого розвитку Чернігова (кожен чернігівець, хто має власне бачення, конструктивні ідеї та пропозиції, зможе зробити свій внесок у майбутнє міста).

· Налагодження тісної взаємодії між чернігівцями і міською владою за сучасними принципами громадянського суспільства. Адже тільки спільними зусиллями можна осягти нової якості життя.

· Залучення молоді до загальноміських заходів та проектів, підтримка їх громадських ініціатив.

- Кожен ініціативний чернігівець може прийти до цієї організації та поділитися своїми ідеями покращення міста та життя в ньому. Адже поряд з планами та програмами розвитку міста ми хочемо бачити зворотній зв’язок, виявляти проблеми та негаразди. Якість життя нашого з вами рідного Чернігова залежить від кожного», - наголосив пан Соколов.

Олег Шеремет додав, що «ми не ставимо за мету акумуляцію коштів. Під кожен проект або пропозицію залучатимемо спонсорів, меценатів. Нам треба думки, потенціал».

Керівник Фонду Микола Торбеєв, юрист за освітою, поділився планами. У день відкриття, 18 червня, буде створено приймальню. Туди можна буде звернутися зі своїми пропозиціями. Працюватимуть волонтери.

Якщо Вам не байдуже рідне місто – приєднуйтесь.

  • 0
Добавлено: 15-06-2012, 11:43
0
590

Похожие публикации


Наверх