онлайн казино Украины

Ігор Суркіс: Ніхто не збирається викидати Мілевського на вулицю

Ігор Суркіс: Ніхто не збирається викидати Мілевського на вулицюПрезидент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів, наскільки реально те, що Мілевський залишиться в "Динамо".
- Чи є якась конкретика по Мілевському?

- Ми чекаємо по ньому пропозицій. Я підтверджую, що він виставлений на трансфер - так само, як і Нінкович, Каддурі, Юссуф, Алмейда. Але це ж ще не означає, що їх куплять. Якщо не куплять, абсолютно логічно, що надамо їм ігрову практику в "Динамо-2". Ніхто не буде викинутий на вулицю і не перестане отримувати зарплату. Я ж не можу розірвати контракти в односторонньому порядку. Клуб робить все можливе, щоб знайти їм команди - на Заході, можливо, в російському або іншому чемпіонаті. Вони самі їх шукають. Можливо, до названих гравців додасться хтось ще. Як вирішить Блохін. Картину з цього питання ми зрозуміємо після того, кого головний тренер візьме на збір. Сьогодні придбати футболістів значно легше, ніж працевлаштувати гравців, які вже нічого не можуть нам дати. Але це проблема не тільки "Динамо", а й багатьох інших клубів.

- Якщо Мілевський переосмислить те, що називають ставленням до футболу, у нього є шанси повернутися в команду Блохіна?

- Складно сказати. Ну уявіть собі, завтра прийде Блохін і скаже, що у нього з Мілевським відбулася розмова, і Артем мало не кров'ю розписався, що буде одним з кращих, і треба його залишити. Ну хіба я його не залишу? Але на сьогоднішній день Мілевський виставлений на трансфер. Як клуб, так і його агенти роблять все можливе, щоб працевлаштувати його в хороший клуб, щоб він отримував зарплату, адекватну своїм амбіціям. Є претензії до Артема. Але треба бути об'єктивним. Він багато чого зробив для команди. Це вихованець нашого клубу. Не можна перекреслювати все позитивне. Це хороший футболіст. Правильно хтось сказав - йому треба змінити обстановку, це гламурне життя. Тоді, упевнений, він допоможе будь-якому клубу на найвищому рівні. Тоді ми повернемо його і для збірної ...

- Не боїтеся, що перейшовши в іншу українську команду, він потім насолити "Динамо"?

- Думаю, в українську команду він навряд чи перейде. Наскільки я знаю, він прагне пограти в іншому чемпіонаті.

Добавлено: 14-12-2012, 13:08
0
0

Похожие публикации


Наверх