онлайн казино Украины

Дистанційна освіта у Чернігові. Всі школярі від завтра залишаться вдома. Скільки це триватиме

Чернігівські школи запроваджують дистанційну форму навчання для усіх школярів – від 1-го до 11-го класу. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив начальник управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура.

Він зазначив, що «на тлі стрімкого зростання кількості захворювань серед учнів та працівників закладів загальної середньої освіти міста», відбулася термінова нарада з директорами шкіл.

На ній було ухвалено рішення про перехід з четверга, 27 січня, на навчання з використанням дистанційних технологій всіх учнів 1–11 класів.

– Це рішення ми змушені прийняти з наступних причин. Ще 21 січня лише одна школа не працювала у звичному режимі. У понеділок 24 січня – на дистанційне навчання повністю перейшли 5 шкіл. 25 січня – до них додалися ще 2 школи. Сьогодні із 599 класів 5–11 класів у звичайному форматі навчається лише 70, а з 410 початкових класів – 201, – зазначив Василь Білогура.

Крім надзвичайно високих показників захворювання на грип та ГРВІ, наразі є 58 підтверджених випадків захворювання на COVID-19 серед учнів шкіл та 46 – серед працівників закладів. У той же час, у п’ятницю 21 січня було лише 27 учнів хворих на COVID-19 та 19 працівників.

Василь Білогура уточнив, що рішення про роботу закладів загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання прийнято до 1 лютого 2022 року. Після моніторингу рівня захворюваності буде прийнято рішення щодо подальшого формату роботи класів та шкіл в цілому.

– Вкотре закликаю всіх не нехтувати правилами індивідуального захисту, з турботою ставитися до себе та оточуючих, вживати заходи щодо профілактики захворювань! – звернувся він до учнів та їхніх батьків і вчителів.

  • 0
Добавлено: 27-01-2022, 08:00
0
2 069

Похожие публикации


Наверх