онлайн казино Украины

Дистанційне навчання у школах Чернігова продовжать до зими

Учні 5–11 класів не сядуть за парти як мінімум до 1 грудня. Як повідомляє «Суспільне.Чернігів» з посиланням на заступницю начальника управління освіти Олену Горну, дистанційне навчання триватиме до кінця листопада.

У Чернігові школам рекомендують продовжити дистанційне навчання для школярів 5-11 класів. Таке рішення ухвалили 13 листопада, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Втім, це лише рекомендація. Адміністрація у кожній школі може обирати інший варіант організації процесу навчання. Адже через скасування адаптивного карантину і системи поділи регіонів країни на «кольорові зони», офіційно заборонити відвідувати заклади освіти не можна.

– Ми можемо тільки рекомендувати внести зміни щодо організації освітнього процесу, зокрема – використання технології дистанційного навчання. Тому є пропозиція рекомендувати закладам освіти освітній процес для учнів 5-11 класів з використанням технології дистанційного навчання, – пояснила Олена Горна.

За її словами, учні та вчителі забезпечені засобами для такого навчання. Тільки 30 школярів у місті не мали необхідного обладнання, тож з ними налагодили роботу в друкованому вигляді або іншими шляхами.

Крім того, Олена Горна додала, що директори шкіл підтримали рішення. До того ж, дистанційне навчання покращило статистику захворюваності вчителів.

Учні 1-4 класів навчатимуться у звичайному режимі. Дитсадки працюватимуть.

  • 0
Добавлено: 16-11-2020, 07:54
0
429

Похожие публикации


Наверх