онлайн казино Украины

По Бєлова – Кільцевій рухатимуться новим колом

По Бєлова – Кільцевій рухатимуться новим коломТранспортну розв’язку на перехресті вулиць Бєлова – Кільцева почали ремонтувати. Тут облаштують коло діаметром 56 м, а проїжджа частини розшириться до 10 м.

Відповідне рішення муніципалітет міста прийняв через невідповідність існуючої розв’язки сучасним транспортним засобам.

Сьогодні працівники підрядної організації монтують бортовий камінь, частина якого повністю зруйнувалась. Його замінять орієнтовно 1 км. На об’єкті досить велика кількість робіт, які виконуватимуться вручну. Тому роботи триватимуть до серпня.

Щодо існуючого кола, то директор компанії-підрядника «ШБУ-14» Олександр Харчук каже, що воно неправильної форми, а радіус кривих взагалі не відповідає габаритам частини сучасного транспорту.

Аби нове коло було правильної форми його будуть влаштовувати «метровим» бортовим камнем. Враховуючи транспортне навантаження цієї розв’язки і для того, щоб не створювати незручності водіям, мощення кола відбуватиметься без перекриття руху.

Після завершення ручних робіт старе перекриття відфрезерують і покладуть нове. Проєктом також передбачено встановлення нових знаків, дорожньої розмітки, тротуару та інше.

Орієнтована вартість всіх робіт 4 млн грн.

  • 0
Добавлено: 22-06-2019, 07:42
0
580

Похожие публикации


Наверх