онлайн казино Украины

Чому на Героїв Чорнобиля так довго риють?

Чому на Героїв Чорнобиля так довго риють?А все тому, що тут заплановано не лише капремонт дорожнього покриття, а й замінюють підземні комунікації.

Тут мають перекласти водогін і каналізацію – це два окремі будівельні проекти, завершити виконання яких передбачено до кінця серпня. З вересня сюди вже мають прийти дорожники, які робитимуть нову проїжджу частину.

Як запевнив нас керівник проектів підрядної організації («УТБ-Інжинірінг») Руслан Виставнога, роботи виконуються вчасно, у графік будівельники вкладаються.

Зараз з «непарного» боку вулиці вже майже завершене прокладання нової труби водовідведення. З наступного тижня планують почати заміну водопроводу. На прохання замовника, тобто профільного підрозділу міської ради, для пришвидшення робіт прокладати його будуть одразу з обох кінців замінюваного відрізку. Перша частина починатиметься з боку проспекту Миру, а друга – з боку вул. Київької (від автозаправки біля магазину «Голівуд»). До речі, звідти і до вул. Алексєєва водопровід іде не під асфальтом, а по зеленій зоні, тобто додатково перекривати рух не знадобиться, розповів він.

Безпосередні роботи з реконструкції мереж водопостачання та водовідведення по вул.Героїв Чорнобиля стартували у червні. Заміна мереж по вул.Героїв Чорнобиля від просп.Миру до вул.Київська - один із масштабних проектів, який виконується в Чернігові. Замінять 540 метрів каналізаційного колектору діаметром 500 мм від просп.Миру до вул.Мезенцева, а водогону 1,7 км, від просп.Миру до вул.Київської. Старі залізні та залізобетонні труби замінять на нові сучасні двошарові з поліетилену.

Згідно висновків комісії, діюча мережа знаходяться в незадовільному стані, у будь-який момент можливі аварійні пориви.

Додатково на цій ділянці замінять 20 каналізаційних колодязів, 24 колодязі водогону та 2 камери. Влаштування нових колодязів також виконають відповідно до сучасних технологій.Загальна вартість усіх робіт складає 72 млн грн.

По завершенню робіт по вул.Героїв Чорнобиля вкладуть новий бортовий камінь та нижній шар асфальтобетонного покриття. Верхній шар покладуть наступного року, після того, як ущільниться ґрунт.

  • 0
Добавлено: 21-06-2019, 09:04
0
733

Похожие публикации


Наверх