онлайн казино Украины

На головній площі Чернігова буде лише клінкер

На головній площі Чернігова буде лише клінкерГромадськість та муніципалітет днями шукали компромісне рішення щодо збереження автентичності площі під час її реконструкції. на сьогодні вона – єдина площа, вкрита клінкерною цеглою в Україні.

Вирішено, що граніт на проїжджій частині з проекту реконструкції мощення Красної площі Чернігова приберуть – її всю укладуть лише клінкером.

Втім клінкер на всій площі буде новий. Зняту цеглу використають для мощення на інших історичних майданчиках Чернігова. Таке рішення було підтримане одноголосно.

Окремо розглядалося питання, чи потрібно клінкером на площі викладати герб міста – але і міський голова, і всі присутні цієї ідеї не підтримали.

Також архітектурно-містобудівна рада розглянула передпроектне рішення по об’єкту «Реконструкція території від вулиці Шевченка до міського пляжу «Золотий берег» (територія ЦПКіВ та частини лісопарку «Кордівка». Представили концепцію архітектори фірми «СІТІ-Дизайн», яка проектувала парк ім. Горького в Харкові (сьогодні це гордість і родзинка цього міста).

  • 0
Добавлено: 10-05-2019, 08:02
0
618

Похожие публикации


Наверх