онлайн казино Украины

Ломако: Новий «Горсад» має стати магнітом для інвесторів та містян

Ломако: Новий «Горсад» має стати магнітом для інвесторів та містянСьогодні всі зацікавлені мали змогу поставити будь-які питання автору проектного рішення реконструкції Центрального міського парку культури та відпочинку та частини лісопарку «Кордівка».

Публічну презентацію ініціював міський голова Владислав Атрошенко. Мер вважає, що містяни мають не лише знати, а й брати безпосередню участь у змінах Чернігова. У муніципалітеті запевняють, що подібні обговорення організовуватимуть за потреби ще.

До слова, пропозиції щодо проектних рішень по інших об’єктах також можна надсилати на електронну адресу прес-служби Чернігівської міської ради pressa@chernigiv-rada.gov.ua.

- Це була ініціатива чернігівського міського голови – запросити до роботи над таким масштабним проектом фахівців, які вже мають досвід проектування подібних об’єктів. В Україні парків, які можна взяти за основу, лише кілька. Усі знають, що найбільш успішним є парк Горького в Харкові, який є магнітом для цього міста.

Це позиція і міського голови, і всієї нашої команди: для того щоб місто розвивалося, потрібні нові ресурси, нові інвестиції – і потрібні магніти. Такий проект, якщо він буде реалізований протягом якогось зрозумілого часу, може стати магнітом і для туристів, які привезуть сюди кошти, і для інвесторів. Тому цей масштабний проект має бути реалізований, - сказав, розпочинаючи презентацію, заступник міського голови Олександр Ломако.

- Всі ремонтні роботи, які реалізують у Чернігові за останні 3 роки, проходять під чітким контролем міського голови Владислава Атрошенка, починаючи від проектних рішень, проектів, роботи підрядників. І його "чарівний пендель" є запорукою, що ці роботи відбуваються, і що місто змінюється, - додав Олександр Ломако.

  • 0
Добавлено: 27-05-2019, 08:28
0
766

Похожие публикации


Наверх