онлайн казино Украины

Стало відомо про чергові порушення у міському парку культури та відпочинку

Стало відомо про чергові порушення у міському парку культури та відпочинкуПриватизація комунального майна, збитки від несплати земельного податку та інші порушення у Центральному парку культури та відпочинку.

Таке виявила комісія під головуванням заступника міського голови Андрія Черненка, яка працювала на комунальному підприємстві у серпні ц.р., а також за фактами вивчення документів щодо можливої незаконної приватизації частини комунального майна.

Нагадаємо, кілька тижнів тому стало відомо про можливі факти зловживання з боку адміністрації КП "Центральний парк культури та відпочинку", через які частина комунального майна опинилась у приватній власності.

За результатами серпневої перевірки є питання і до об'єктів приватних підприємців, які незаконно користуються пільгами по земельному податку, знайдені порушення і щодо реалізації та обліку квитків.

Згідно даних управління земельних ресурсів, тільки одне підприємство, яке користувалось ділянкою у 0,12 гектарів, не доплатило земельного податку на суму 270 тисяч гривень.

Чернігівський міський голова сьогодні Владислав Атрошенко заявив, що на його приватну думку, підприємці, які працюють на території парку, заведені туди керівництвом підприємства з метою отримання прибутку, хоча це спокійно можна було робити без залучення сторонніх осіб, отримуючи додатковий дохід на підприємство.

Мер доручив проаналізувати всю господарську діяльність Центрального парку культури та відпочинку, залучивши фахівців з управління економіки міської ради.

На даний момент директор підприємвта відсторонений, його обов‘язки виконує заступник Петро Купріяненко.

  • 0
Добавлено: 14-11-2018, 09:26
0
1 010

Похожие публикации


Наверх