онлайн казино Украины

Ломако послав «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» в люди

Ломако послав «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» в людиВиконком сьогодні не розглянув інвестиційну програму АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО». Зняти питання з порядку денного запропонував заступник міського голови Олександр Ломако. Повернуться ж до обговорення лише після публічного діалогу.

«Пропоную керівництву «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» провести публічне обговорення проекту інвестиційної програми, пояснити чернігівцям, як були виконані інвестиційні програми за попередні роки, що планується зробити цього року. З людьми потрібно говорити, адже це питання і вартості тарифів, і якості надання послуг. Також важливо інформувати містян про проект інвестпрограми через ЗМІ. Після цього на наступному засіданні виконавчий комітет розгляне проект інвестпрограми, і далі він буде винесений на розгляд депутатів міської ради», - запропонував Олександр Ломако.


Як відомо, АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» щороку виконує цілий ряд інвестиційних зобов’язань щодо ремонту, реконструкції та вдосконалення котелень та мереж, які це підприємство орендує у міської громади.

«Кошти на виконання інвестиційної програми є складовою тарифу на теплопостачання, тому логічно, що містяни мають знати, що саме було зроблено і що саме планується зробити цього року», - вважає Олександр Ломако.

  • 0
Добавлено: 19-04-2019, 08:31
0
1 040

Похожие публикации


Наверх