онлайн казино Украины

Хольченкова відсторонено через підозру в розбазарюванні майна чернігівців

Хольченкова відсторонено через підозру в розбазарюванні майна чернігівцівЧернігівський міський голова відсторонив від роботи керівника комунального підприємства «Центральний парк культури і відпочинку».

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Минулого тижня міський голова Владислав Атрошенко доручив юридичному відділу міської ради та фонду комунального майна з’ясувати, яким чином частина об'єктів ЦПКіВ потрапила у приватну власність.

Подейкують, що до цього причетним є колишній заступник мера Соколова Віктор Бистров.

Детальніше про це - за посиланням.

Цікаво, що майно колишнього чиновника, а нині депутата від партії «Наш край» у міській раді, записане на колишню дружину. Журналісти свого часу припускали, що розлучення може бути фіктивним, щоб приховати статки та уникнути декларування.

Юристи зазначають, що керівник КП "Центральний парк культури та відпочинку" Володимир Хольченков перевищив повноваження. Через його дії частина майна громади дійсно перейшла у власність ТОВ "Кутзее". Свідченням цього є зменшення фактичної площі майна Літнього театру. Цікаво, що минулого тижня керівник КП "Центральний парк культури та відпочинку" переконував, що нічого нікому не передавалося. Сьогодні ж Хольченков заявив, що це сталось без його відома і запропонував зустрітись із власниками ТОВ "Кутзее".

Для проведення повного неупередженого розслідування Атрошенко прийняв рішення відсторонити від виконання обов’язків керівника КП "Центральний парк культури та відпочинку" терміном на 1 місяць.

"Маємо з’ясувати, яким чином частина комунального майна стала приватною. Все треба повернути у власність громади. Можливо, власників потрібно переконати повернути майно громаді", - заявив міський голова.

У серпні цього року керівник Горсаду Хольченков не пустив на підприємство перевірку на чолі з заступником Чернігівського міського голови Андрієм Черненко. Адже тоді нехитра схема по приватизації частини міського майна була б одразу виявлена.

  • 0
Добавлено: 23-10-2018, 08:21
0
1 070

Похожие публикации


Наверх