онлайн казино Украины

24 сесія міськради – про що?

24 сесія міськради – про що?Питання порядку денного 24 сесії міськради 6 скликання розглянуто та погоджено на засіданні координаційного комітету міської ради. До порядку денного включено 16 основних питань, підготовлених структурними підрозділами.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

Міський голова Олександр Соколов акцентував увагу депутатів на найбільш актуальних питаннях, зокрема: про виконання міського бюджету за І півріччя 2012 року, про внесення змін до Генерального плану міста в частині розміщення багатоквартирної житлової забудови в кварталі вулиць Попудренка та Маяковського та ін.

Олександр Соколов закликав депутатів міської ради під час засідань депутатських комісій зважено підійти до розгляду питання щодо продовження оренди земельної ділянки по вул. Кільцевій, що виділена ТОВ "Топаз" для будівництва торгово-побутового комплексу, що розглядатиметься під час пленарного засідання міської ради 31 серпня.

Міський голова під час засідання координаційного комітету повідомив присутніх про зняття проекту рішення «Про найменування нових вулиць міста». Виконавчий комітет міської ради на засіданні 20 серпня не ухвалив рішення з цього питання через те, що частини земельних ділянок, що надаються під нові вулиці, остаточно не передані до комунальної власності територіальної громади м. Чернігова: не оформлені договори-дарування.

Пленарне засідання 24-ї сесії відбудеться 31 серпня 2012 року о 10-й годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

Протягом тижня напередодні сесії працюватимуть постійні комісії міської ради.

Добавлено: 22-08-2012, 11:26
0
0

Похожие публикации


Наверх